nlc.hu
Sztárok

Ifj. Schobert Norbi új életet kezd

Ifj. Schobert Norbi a tengerentúlon szeretne új életet kezdeni

Ifj. Schobert Norbert már korábban is mesélt arról, hogy az Egyesült Államokban szeretne tovább tanulni.

Ifj. Schobert Norbert kitart terve mellett, miszerint tanulmányait az Egyesült Államokban folytatná tovább. Nagyon bízik abban, hogy a sportteljesítményével ösztöndíjra is szert tehet.

“A konkrét intézményben még nem vagyok biztos, de Miamiban találtunk egy jó közgazdasági iskolát. Örülök neki, mert amellett, hogy imádok bokszolni, a sporton keresztül akár a tandíjmentességet is elérhetem…Itt nagyon előre kell gondolkodni, de ő azt mondta, hogy eljönne velem, és együtt kezdhetnénk új életet. Nekem pedig nagyon jól esett, hogy ezt ő bevállalná értem” – mondta a Borsnak ifj. Schobert Norbert, aki a párjával, Farkas Petrával szeretne nekivágni a tengerentúli életnek.

Achobert Norbi tengertúli élete

(Fotó: Trenka Attila/fotocentral)

A Sztárbox óta Schobert Norbi nem hagyott fel az ökölvívással. Sőt, annyira beleszeretett, hogy egyre komolyabban veszi és heti hat napot tölt edzéssel.

„Szeretnék versenyeken indulni. Akár decemberben kipróbálnám magam az országos bajnokságon is. Az edzőm is támogat ebben, meg igazából mindenki. Szerintem csak magadban kell hinni, és nagyon nagy szorgalom meg kitartás kell hozzá. Nyilván vannak hullámvölgyek, amikor az ember elgondolkodik, hogy mi van, ha. De mi van, ha igen? Mi van, ha sikerül? Én így állok hozzá”mondta korábban Norbika.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top