nlc.hu
Sztárok

Orvosnak készül Schobert Norbi

Schobert Norbi orvosnak készül és Rubint Réka már most büszke rá

Valahogy mindig is sejtette Rubint Réka, hogy Norbi egyszer az orvosi felé veszi az irányt.

Pontosan tudjuk, hogy Rubint Réka mennyire büszke a családjára és nála ők állnak az első helyen. Ha róluk van, akkor csak mosolyogva mesél.

Rubint Réka nagyon büszke, hogy Norbi az orvosi egyetemre készül

Rubint Réka nagyon büszke, hogy Norbi az orvosi egyetemre készül

Most is így volt, amikor Réka és nagyobbik fia a Reggeli vendégei voltak, és arról meséltek, hogyan tervezik a családi vállalkozást a jövőben.

“Szeretném továbbvinni, csak engem mindenféleképpen érdekel az orvosi egyetem, és azt először nagyon szeretném elvégezni. És majd útközben eldöntöm, mi szeretnék lenni” – mesélte Norbi, akiről az édesanyja elárulta, hogy már gyerekkorában is az egyik első játéka egy orvosi készlet volt és rendszeresen bújta az orvosi könyveket.

Schobert Norbi kiskorától orvosnak készül

Schobert Norbi kiskorától orvosnak készül

“Mi úgy állunk mind a három gyerekünkhöz, hogy nagyon fontos, hogy azt csinálják, amit szeretnek. Soha nem volt egy kőbe vésett szabály, hogy márpedig azt kell csinálniuk, amit mi csinálunk, mert én azt gondolom, hogy egy szülő feladata, hogy terelgesse és segítse a gyermekének az álmait megvalósítani. (…) Nyilván még keresik az útjukat, nekem ennyi idősen még fogalmam sem volt arról, mit szeretnék csinálni, de nagyon becsülöm, tisztelem azokat a tinédzsereket, akik egészen pici koruk óta tudják, hogy mit szeretnének csinálni. Sosem felejtem el, amikor odasétált az ifjabb Norbi a Norbihoz, és megkérdezte: ‘Apa, hogy lehet belőlem valaki?’ Ezt mint férfi a férfival megbeszélték, és azóta komoly és céltudatos, lassan férfivá érett a nagyobb fiunk, ami a kicsinek egy óriási ösztönzés.”

Sztárok és gyerekeik: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top