nlc.hu
Sztárok

Ilyen izmos az ifjú Schobert Norbi

Az ifjabb Schobert Norbinak olyan izmos a hasa, hogy reszelni lehetne rajta

A fitneszguru nagyon büszke a 3 éve életmódot váltó nagyobbik fiára.

Schobert Norbi összehasonlította fiatalkori énjét a 15 éves fiával. Friss Facebook-posztjában párhuzamba állította, miket evett ő anno és hány kilót mutatott alatta a mérleg, illetve hány kiló és milyen izmos jelenleg a nagyobbik fia, ifjabb Schobert Norbi.

ifj. Schobert Norbi

Ifjabb Schobert Norbi testalkata 3 év alatt döbbenetesen átalakult – Forrás: Instagram / @norbert_schobert_jr_official

Kiderült, hogy az izomcelebeknek nemrég beszóló fitneszguru 15 évesen már 104 kiló volt, s csak falta a rántott hús, a pörköltet nokedlivel, testmozgás helyett pedig videókat nézett. Az orvosnak készülő nagyobbik fia pedig – hála a keto-, és az update étrendnek – csupán 64 kilót nyom 15 évesen, és ezerrel sportol, pedig senki sem kényszeríti rá. 

Balra 27 évesen én vagyok, jobbra Norbika, még 15. Én az Ő korában 104 kg voltam és 165 centi. Ő kb 178 centi már és 64 kg. Én videót néztem, pöri, nokedli, csoki, rántott hús. Nem volt Apám aki adott volna példát, megoldást. Ő 3 éve imádja a sülteket, tonhal salátát, keto kenyeret, update cuccokat, protein keto update shake-et! Nagyon-nagyon sokat eszik. Vékony a lába, mert 17-el fut átlagban, vízilabdázik, crossfittezik és senki nem kényszeríti. Felvették egy remek gimibe és az élet az övé. Én meg büszke vagyok rá is, mint minden gyerekemre. A példája bizonyítja, hogy mire jó a lowcarb termék, életforma, sport” – olvasható a büszke édesapa bejegyzésében.

Olvass még a Schobert családról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top