nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi az apaságról

Schobert Norbi: “Nem voltam soha jó apa” – őszintén vallott a gyerekeivel való kapcsolatáról a fitneszguru

A fitneszguru azt is elárulta, miért csak a kamaszkoruk körül kapcsolódott be a gyerekei életébe.

Schobert Norbi és Rubint Réka házasságából 3 gyermek született. Lara, Norbika és Zalán kapcsolata kifejezetten jó az édesapjukkal, pedig Norbi saját bevallása szerint nem mindig fordított elég időt a gyerekeire. Közben pedig bármit megtenne értük. Az 50 éves fitneszguru erről – apák napja kapcsán – a Fókuszban vallott.

Schobert Norbi

Schobert Norbi csak 10 éves koruk körül kezdett bekapcsolódni a gyereknevelésbe – Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó

Azt kell, hogy mondjam, összegezve így,most 50 év után, igazából nem voltam soha jó apa, de felelősségteljes apa voltam mindig. Nem voltam az a gügyögős, pelenkázós, szoptatós, büfiztetős apuci. Mindig hajtottam a pénzt, mentem előre és csináltam a dolgokat, és igazából én 10 éves koruk körül kapcsolódtam be mindig a gyerek életébe, de kamaszkortól kezdve mindegyik a legjobb barátom, és igazából összekapcsolódtunk már. Tehát az első 10 évben Réka mentette meg ezt a dolgot” – árulta el Schobert Norbi, aki arról is mesélt, hogy melyik gyerekével milyen a kapcsolata.

A lányommal mindent megbeszélünk egymással, mindent tudok. A nagyfiam nem olyan ölelgetős, mint a lányom, de ő konkrétan én akar lenni. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a fiamnak példaképe vagyok. Így sportol, így tanul, és nagyon szeretne a helyemre ülni. (…) A Zalánnal most indulunk be igazából, ő teljesen más típus, mint a másik kettő. Azt látom, hogy nagyon akar a kedvemben járni. (…) Tőle még a sport távol áll. Ami a közös szenvedélyünk, az a sakk (…) és a 40-50 éves matchboxok gyűjtése” – részletezte a fitneszguru, hozzátéve: “Soha nem volt meghatározó apák napi élményem a gyerekeimmel, és nagyon szeretném, ha lenne.”

Az apaság kapcsán pedig a következőket is kihangsúlyozta az interjúban Schobert Norbi: “Ha jó apák vagyunk, akkor mindenképpen a gyerekeinkkel és a feleségünkkel kell akkor is maradnunk, akármilyen csábító élményt kínál az élet megváltoztatása“.

Olvass még Schobert Norbiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top