nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi újabb beszólása

Schobert Norbi: „Nem a kövérség undorító, az egy betegség”

Schobert Norbi ismét nyilatkozott és ezúttal sem fogta vissza magát.

Hosszan írhatnánk Schobert Norbi eddigi beszólásairól, ám aki követi a fitneszgurut, mindent tud már. A kövérség ellen folyamatosan felszólaló fitneszedző most ismét arra hívja fel a figyelmet, hogy le kell fogyni – igaz, az ő sajátos módszerével. Az Észak-Dél mai adásában Schobert Norbi párhuzamba állítja a kövérséget a tuberkulózissal. Hangsúlyozza: tetszik vagy nem tetszik, betegségek járnak a kövérséggel, ő ezek ellen harcol.

„Ha sokan szenvednek tuberkulózisban és nem hajlandóak ellene tenni orvosilag és sokan elkezdenek véreset köpni és elkezdik posztolni Instagramon a véres köpetes zsebkendőket és egyre több lájkot kap, aki nagyobb véresebb köpetet tud köpni és akkor beszéljünk elfogadásról. És ha beszólsz, hogy ne köpjél már véreset, az meg body shaming. Na, ugyanez a kövérség elfogadása. A kövérség elfogadása olyan, mint a tuberkulózisban egy véres köpet. Nem a kövérség undorító, az egy betegség” – mondja a műsor beharangozó videójában, amit ide kattintva tudsz megnézni.

schobert norbi

Schobert Norbi (Fotó: Ozone TV)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top