nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbit félreértették

Schobert Norbi ismét nyilatkozott, szerinte félreértették a mondatait

Schobert Norbi tisztázta a két napja elhangzottakat.

Hétfőn este, a Fókusznak adott nyilatkozatában többek között arról is beszélt Schobert Norbi, hogy nem a férfiak kezdődnek 100 kilónál, hanem a vágódisznók. A kijelentése ismét nagy port kavart, ismert férfiak is elmondták a véleményüket az nlc-nek ezzel kapcsolatban. A fitneszguru ismét nyilatkozott: azt mondja, egyáltalán nem rossz szándékkal mondta, amit mondott, sokan félreértették.

„Műbalhé! Mindenki rólam beszél, ez rendkívül jól esik. Viszont, aki látta az e heti interjút és ismert ember és posztolt, és újságcikkekből tájékozódik, akkor tudná, hogy nem én magyarázom bele ebbe a mondatba, amit belemagyaráznak. 100 kiló az vágósúly a disznóknál és a 100 kiló feletti férfi nem férfi attól, hogy 100 kiló”

– részletezte Schobert Norbi, aki továbbra is fenntartja a véleményét és nem érti Lakatos Márk kiakadását. Az RTL Reggeli műsorvezetőjét is megkérdezték, aki továbbra is állítja, nem lenne a fitneszguru családjának a része, illetve a magyarázat szerinte bűvészkedés a szavakkal. Azt is elárulta, hogy Norbi írt neki az Instagram-oldalán, érdeklődött, hogy ezt miért nem személyesen beszélik meg.

Norbi beszólt a férfiaknak, ismert emberek reagáltak

„Egy bizonyos kor után, ha hízunk, úgy szoktam mondani, hogy kialakul a csimpánzcsöcs…” (Fotó: nlc illusztráció)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top