nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi az aputestről

Schobert Norbi szerint ciki az aputest: „A vágódisznó kezdődik 100 kilónál, nem a férfi”

Schobert Norbi edzésre biztat, míg más sztárok büszkén vállalják a plusz kilókat.

Schobert Norbinak megvan a véleménye azokról, akik megbékélnek az elhízással, ennek már többször is hangot adott. Tavaly nagy felháborodást okozott, amikor a terhes nőkbe állt bele, de azóta is több ilyen botrány fűződik a nevéhez. A Fókusz stábja kíváncsi volt arra, mit gondolnak az ismert férfiak az elhízásról – természetesen a fitneszguru most sem tartotta magában a véleményét.

Németh Kristóf, Tihanyi Tóth Csaba és Papp Gergő megbékéltek az aputesttel, Schobert Norbi viszont mindenkit életmódváltásra és edzésre biztat, nem is akárhogy.

„Egy bizonyos kor után, ha hízunk, úgy szoktam mondani, hogy kialakul a csimpánzcsöcs. (…) Nekem is volt ilyen, amikor meghíztam, lógott a csöcsöm. Nem akartam már a strandon leülni, mert milyen az, hogy Norbi leül a strandon lógó csöccsel, hát undorító. Kemény munkát fektettem bele, hogy visszamenjek 70 kilóra és most roppant büszke vagyok. (…) A vágódisznó kezdődik 100 kilónál, nem a férfi”

– jegyezte meg a fitneszguru, aki ezzel minden bizonnyal egy újabb kommentlavinát zúdított magára. 

Schobert Norbi botrányai: 

schobert norbi

Schobert Norbi (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top