nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi körül ismét óriási a botrány

Schobert Norbi nagyon kiverte a biztosítékot

Schobert Norbit nem kímélik a netezők, amiért családjával a Maldív-szigetekre utazott Alakreform-táborba.

Sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy Schobert Norbiék a koronavírus-járvány közepén külföldre utaztak. Úgy vélik, Norbiék jobban tennék, ha otthon maradnának és nem utazgatnának – írja a Blikk.

„Alighogy posztoltuk az utazást, máris jöttek a rosszindulatú üzenetek. Műanyag álarcban ücsörögtünk az üres reptéren, ráadásul a Maldív-szigeteken nagyjából nincs is covidos, innen nem vihetsz haza semmit, legfeljebb idehozhatod! Egy teszttel lehet menni külföldre, de visszafelé már kettő kell. Arról nem is beszélve, hogy miért veszélyesebb utazni annál, mint hogy odahaza az önkiszolgáló boltban kesztyű nélkül fogdossák a péksüteményeket, a buszokon, vonatokon egymást tapossák az emberek..? Otthon most óriási a hiszti, ami logikus is, mert a vírus létező veszély, de szerintem a nyomornak több halálos áldozata lesz, mint a koronavírus okozta tüdőgyulladásnak. Persze ez csak az én véleményem” – mondta Schobert Norbi.

Schobert Norbi és Ribunt Réka kiverte a biztosítékot

Fotó: Schobert Norbi/Instagram

Schobert Norbi apatigrisként védi a gyerekeit:

(Nyitókép: Schobert Norbi/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top