nlc.hu
Sztárok

Szulák Andrea lánya

Csodaszép kis hölgy lett Szulák Andrea lánya, friss fotón a 14 éves Rozina

Az 57 éves színésznő szerint a lányának jobb ízlése van, mint neki.

Szulák Andreának 50 felett sikerült teljesen megbékélnie a ráncaival és a pluszkilóival. Az utóbbi időben látványosan több dögös fotót oszt meg magáról a közösségi oldalakon. Elmondása szerint szívügye, hogy a nők jobbnak, szebbnek lássák magukat, de teszi mindezt a lánya miatt is – írja a legfrissebb Story magazin.

Szulák Andrea

Szulák Andrea és a 14 éves lánya, Rozina (Forrás: Story magazin)

„Rozina, aki már 14 éves, a lehető legbefolyásolhatóbb korban van. Miatta is jól akarom érezni magam a bőrömben, meg akarom mutatni neki, hogy a nőiesség megélése súlytól és kortól független” – hangsúlyozta az 57 éves színésznő, aki a sztármagazinnak adott interjúban még több dolgot is elárult a lányáról.

Szulák Andrea

Szulák Andrea állítja, a korral egyre elfogadóbb lett (Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt

„Csajoskodásban már most túltesz rajtam! És bevallom, jobb ízlése is van, mint nekem. Olyan precízen tudja magát kisminkelni, hogy eláll a szavam. És mivel nem viszi túlzásba, nincs szükség arra, hogy kontrolláljam, mit ken magára, vagy milyen színűre festi a körmét, de még az öltözködésébe sem szólok bele. Sokak szerint nem esett messze az alma a fájától, és mivel én már most felnézek a lányomra, számomra nincs is ennél szebb bók” – vallotta be Szulák Andrea.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még Szulák Andreáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top