nlc.hu
Sztárok

Az orvosi pályát választja Schobert Norbi nagyobbik fia

Döntött a jövőjéről az ifjú Schobert Norbi: orvosnak készül a családi tragédia hatására

Nagymamája halálakor határozta el az ifjabb Schobert Norbi, hogy orvos lesz.

Schobert Norbi nagyobbik fia, a 16 éves Norbi óriási változáson ment keresztül a közelmúltban. Rengeteget fogyott, tele van tervekkel, érett gondolkodásáról pedig egy családi tragédia kapcsán is tanúbizonyságot tett. Rubint Réka nemrég elveszítette az édesanyját. Fiára is nagy hatással voltak a történtek. Édesapjával próbálta újraéleszteni a nagymamát, a tragédia nyomán pedig úgy döntött: az orvosi pályát választja, hogy életeket mentsen – írja a Story magazin.

Schobert Norbika

Rubint Réka nagyobbik fia már eldöntötte, hogy mi akar lenni (Forrás: Story magazin – címlap)

„Az, hogy apuval együtt nekem kellett a két kezemmel újraélesztenem, nagyon megedzett, és motivál arra, hogy még többet tudjak az emberi testről, és ha kell, meg tudjak menteni életeket” – vallotta be az ifjabb Schobert Norbi, aki egy római utat kapott édesanyjától ballagási ajándékként.

Elmondása szerint az orvosi egyetemre készül. „Szeretném továbbvinni apa cégét, de emellett érdekel a plasztikai sebészet is. Fontosnak tartom, hogy az emberek szeressék magukat, örömmel nézzenek a tükörbe. Már kiskorom óta érdekel a biológia, és ha tehetem, szeretnék segíteni az embereknek, hogy örömtelibb életet éljenek” – jelentette ki.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin - címlap

Olvass még a Schobert családról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top