nlc.hu
Sztárok

Édesanyját gyászolja Rubint Réka

Elhunyt Rubint Réka édesanyja

A tragédiáról Réka férje, Schobert Norbi számolt be.

Rubint Réka szombat délután fekete színűre állította Facebook oldalának profil- és borítóképét is. A kommentek közt hamar elkezdtek spekulálni, hogy Rékának az édesanyja hunyt el. Mielőtt beindult volna a kellemetlen pletykálkodás, Norbi az Update Low Carb Facebook oldalán közölte a tragikus hírt:

“Kedves Követőink! Nem szeretnék találgatást és bulvár pletykát. A mai napon kora délután Réka édesanyja, szeretett Anyósom, egy szokásos boldog családi látogatás után, kifelé menet, a garázs előtt, jómagam, Lara, Norbika és Réka kezei között elhunyt. Fiammal próbáltuk újraéleszteni, a mentők 10p alatt kiértek, percekkel később mentőhelikopter is jött, de 1 óra küzdelem ellenére sem tudták a szívét újra elindítani. Ezúton köszönöm a mentők, orvosok, rendőrök, szomszédok igyekezetét. A sokk és a fájdalom elmondhatatlan. Nagyon féltem Rékát. Ölellek Benneteket! Norbi”

Kedves Követőink! Nem szeretnék találgatást és bulvár pletykát. A mai napon kora délután Réka édesanyja, szeretett...

Közzétette: Update LOW CARB – 2021. március 20., szombat

Alig egy hónappal ezelőtt Réka még arról mesélt, hogy édesanyja decemberben koronavírusos lett. “Kétoldali tüdőgyulladást kapott. Rettentően aggódtunk. Nem telt nap, hogy ne mentem volna ki édesapám sírjához a temetőbe. A legnehezebb pillanatokban ismét mellettem volt és segített. Édesanyám felépült és napról napra erősebb.” Zsuzsa néni halála váratlan, tragikus esemény. Nyugodjon békében!

 

Elhunyt Rubint Réka édesanyja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top