nlc.hu
Sztárok

Oszvald Marika a lányával

Ritka fotó: Oszvald Marika és a lánya, Krisztina egy képen

Nem telik el úgy nap, hogy Oszvald Marika és a lánya ne beszélnének telefonon.

Oszvald Marika rendkívül jó kapcsolatot ápol a lányával, Krisztinával, aki azonban nagyon aggódik az édesanyjáért, hiszen a színésznő nagyon aktív életet él. Az utóbbi időben, igaz, ritkábban találkoztak a pandémia miatt, de telefonon mindennap beszélnek. Oszvald Marika elárulta, a mai napig a kislányaként tekint Krisztinára, ha kell, főz, mos, takarít

„Tudom én, hogy felnőtt nő, aki rendet tud tartani, de akárhány éves is, nekem mindig a kislányom marad. Meg nem is kell félteni őt, kerek perec megmondja, ha sok vagyok! És persze gyakran előfordul, hogy még örül is az ilyesfajta anyai gondoskodásnak” – kezdte a Story magazinnak a színésznő, aki a mai napig repülőt vezet és terepralizik, ami sokszor megrémíti a lányát. 

„Látni kellett volna az arcát, amikor tavaly bejelentettem, hogy indulok a Bamako-ralin, vagy most áprilisban, a szülinapomon, amikor az egyik barátomtól repülőgép-tesztvezetést kaptam ajándékba. Én kissé és jó értelemben őrült vagyok, imádom az extrém dolgokat, nem számít, hogy jövőre már hetven leszek. Ezzel szemben Kriszti megfontolt, óvatos. A két évvel ezelőtti autóbalesetem után – ahol hat bordám tört – a volán mögé sem nagyon akart visszaengedni. Megértem, de amit a fejembe veszek, abból nem engedek, erőszakos típus is vagyok, ráadásul Kos, homlokkal töröm be a falat. Amíg élek, jól akarok élni, ki akarom használni, hogy ennyi lendület, vidámság van bennem” – nyilatkozta a lapnak a színésznő, aki nemrég összeköltözött barátnőjével, Fodor Zsókával.

story nyitó

A Story

A Storyban meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top