nlc.hu
Sztárok

Vajna Tímea ódzkodik a gyerekvállalásról

Családja sem érti, miért nem szül már Vajna Tímea – húga szerint fél a gyerekvállalástól

Párja már megállapodna és családot alapítana, de Andy Vajna 38 éves özvegye még nem határozta el magát.

Húga szerint Vajna Tímea kiskora óta az anyaságra készül, mégsem szült Andy Vajnának, és a mostani nagy szerelménél, Zolinál is bizonytalan. A családja sem érti, mire vár még – írja a legfrissebb Story magazin.

Vajna Tímea

Párjával boldogan él Los Angelesben Vajna Tímea (Fotó: smagpix/Birton Szabolcs)

„A nővérem kicsi kora óta készül az anyaságra. Majdnem 12 év van közöttünk, úgyhogy nem is a húgaként, szinte a lányaként vigyázott rám. (…) Az anyai ösztönök azóta is tombolnak benne. (…) Már a házassága alatt is nagyon szeretett volna babát, de túl sok volt a rizikó Andy betegségei miatt. Keresték a megoldást, aztán késő lett, és jött a tragédia. Most viszont Zoli mellett mi sem értjük, mire vár még” – mondta el Palácsik Lilla, aki azt is elárulta a sztármagazinnak, hogy 2 hónapja ugyanis újra szent a béke Timi és 2 évvel fiatalabb üzletember párja, Zoli között.

„Az egész család örül, hogy Timi és Zoli egy pár. Fülig szerelmesek egymásba már több mint egy éve. Zoli kedves, ragaszkodó, és készen állna mindenre, de a nővérem egyet előre lép, majd kettőt hátra” – mesélte a húga.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

story nyitó

Olvass még Vajna Tímeáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top