nlc.hu
Sztárok

Nagyot nőttek Novodomszky Éva fiai

Ilyen nagyok már Novodomszky Éva fiai, közös fotón a műsorvezető a 16 és 10 éves gyerekeivel

A műsorvezető nagyfia már kamaszkorba lépett, ennek ellenére a 6 évvel fiatalabb öccse a lázadóbb.

Két fiú mellett kicsit sem unatkozik Novodomszky Éva, főleg úgy, hogy viszonylag nagy a korkülönbség a két gyerek között (nagyobbik fia, Cristiano már 16 éves kamasz, míg a kisebbik gyereke, Marco 10 éves). A Család-barát műsorvezetője őszintén mesélt arról a Story magazinnak adott interjúban, milyen az élet egy tinédzserrel és egy kisiskolással.

Novodomszky Éva

Novodomszky Éva és fiai: a 16 éves Cristiano és a 10 éves Marco (Forrás: Story magazin)

„Bevallom, Cristianóval mindig is könnyebb dolgom volt, mert érzelmi világában sokkal jobban hasonlít rám. (…) Marco viszont inkább az apukájára hasonlít, így ha vele kapcsolatban valami nem tiszta, Salvo magyarázza el, hogy mire van szüksége. (…) Már kiskorukban sem volt könnyű őket közös nevezőre terelni, hiszen a köztük lévő 6 év mindig adott volt” – árulta el Novodomszky Éva, aki nemrég közös éttermet nyitott a volt férjével.

Mint mondja, Cristiano rém helyesen nevelgeti az öccsét, Marco pedig isteníti a bátyját. „Érdekes módon, bár ő a fiatalabb, sokkal inkább feszegeti a határait, mint a bátyja” – jegyezte meg a 47 éves tévés.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

story nyitó

Kiemelt kép: MTI / Cseke Csilla 

Olvass még Novodomszky Éváról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top