Sztárok

Novodomszky Éva léböjtkúrára jár a hegyekbe – 10 nap alatt 4 és fél kilót fogyott

Novodomszky Éva szuper tippet kapott, kipróbálta, és sokat fogyott vele.

Novodomszky Éva régóta keresett egy olyan jógatábort, ahol elvonulhat a külvilágtól, és egy kicsit magára koncentrálhat. A műsorvezető tavaly talált rá egy speciális léböjt táborra, ahova nemsokára újra elmegy, hiszen sikeres volt az első turnus.

„Nem szoktam drasztikus fogyókúrákat csinálni, ezért az elején kicsit féltem a léböjt kúrától, de annál nagyobb lelkesedéssel vártam is, mi fog velem történni” – emlékezik vissza az élményre a Család-barát műsorvezetője.

Fotó: Novodomszky Éva

„Kilenc napot töltöttünk Visegrádon egy erdő széli házban Zséli Szilvia oktatóval, ahol egy hat fős csoporttal kezdtük el a léböjtöt. Leveseket, teát, turmixokat fogyasztottunk. Spenót, brokkoli, paradicsom, karfiol és mindenfajta akkori idényzöldség tálalva volt lé formájában. Azt hittem, hogy  nem lesz energiám, de érdekes módon bírtam végig a tábort. Sokkal energikusabb lettem, ahogy kitisztult a szervezetem. Persze ehhez hozzájárult az is, hogy egész nap programokon vettünk részt, meditáltunk, jógáztunk, sétáltunk sokat. De néha csak egy-egy beszélgetés jót tett a lelkemnek. Négy és fél kilót fogytam, ráadásul sokkal energikusabb lettem tőle, mint korábban voltam. Most ismét készülök egy elvonulásra, amit már nagyon várok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top