nlc.hu
Sztárok

Ifj. Schobert Norbi kedvese a kapcsolatukról

Ifj. Schobert Norbi barátnője az eljegyzésükről beszélt

Dúl a szerelem a fiatalok között.

Ifj. Schobert Norbi véres küzdelemben vett részt vasárnap este a Sztárboxban, amikor Istenes Bencével csapott össze. Rubint Réka és Schobert Norbi fia kitartóan küzdött, ám a műsorvezető négy menetben, egyhangú pontozással győzött és jutott tovább a férfi középsúly elődöntőjébe. A helyszínen nemcsak a szülők szurkoltak Norbi sikerének, hanem szerelme, Farkas Petra is a ring mellett izgult. 

Schobert Norbi jr.

Ifj. Schobert Norbi (Fotó: Trenka Attila)

Norbi korábban arról panaszkodott, nem könnyű számára az ismerkedés, hiszen sok lány inkább a hírnévre hajtana mellette. Júniusban viszont boldogan újságolta, rátalált a szerelem. Mint kiderült, barátnőjével régóta ismerik egymást. „A mostani párommal még gyerekként találkoztam: elkértem a telefonszámát, egy trambulinparkba akartam elhívni. A találkozás nem jött össze, több évre megszakadt a kapcsolat, de a sors úgy akarta, hogy újra egymásra találjunk. Nemrég egy osztálykirándulásom helyszínére érkezett a tánccsapatával; neki hamarabb leesett a tantusz, hogy ki vagyok, de utána nekem is felcsillant a szemem. Ezt követően elhívtam Petrát randizni, és rájöttünk, mennyire passzolunk egymáshoz. Ő komoly versenytáncos, így a mozgás szeretete és a kitartás közös vonás bennünk. Biztos vagyok benne, hogy a találkozásunk sorsszerű, vagy ahogy anyukám mondja: »véletlenek nincsenek. Minden okkal történik!«” – mesélte korábban Norbi.

Hogy repül az idő! Ilyen édes kisfiú volt 10 évvel ezelőtt Schobert Norbi

Schobert Norbi 2012
Megnézem
Összes kép (8)

A lány pedig vasárnap este is tanúbizonyságot tett a köztük lévő mély érzelmekről. A ring mellett egy aranyrózsát szorongatva állt, amit Norbitól kapott a boksz előtt. A mérkőzés után a Story magazinnak áradozott a fiatal lány. 

„Számomra ő az igazi bajnok, bármilyen helyezést, eredményt is érjen el. Egyébként ez volt az első és utolsó, hogy elveszített egy mérkőzést. A jövőben biztosan csak győztes meccsei lesznek, ugyanis továbbra sem fog felhagyni a boksszal – fogalmazott Petra, akitől azt is megkérdezték, mit szólna ahhoz, ha hamarosan rózsa helyett egy ékszerrel lepné meg Norbi. – Öt hónapja vagyunk együtt, és nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást! Bármikor igent mondanék Norbinak a lánykérésre!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top