nlc.hu
Életmód

Rubint Réka a testéről

Rubint Réka ezt gondolja saját testéről: „Ha ilyen a sz*r, milyen a jó?”

Ő akkor is így érzi jól magát.

A Schobert-család mindig is bővelkedett a róluk alkotott véleményekben. Rubint Réka viszont rendszeresen kiáll a gyermekei és férje mellett, mindezt úgy, hogy neki sosem lankad a lelkesedése. 

Rubint Réka

Fotó: Birton Szabolcs

Korábban az nlc-nek is beszélt arról, ő hogyan kezeli ezeket. „Én egyáltalán nem olvasok kommenteket, teljesen kizárom őket. Az olyan cikkekkel sem foglalkozom, amik spekulációkra és internetes pletykákra alapszanak; nemrégiben például megjelent egy hír, miszerint válunk.

Az, hogy ő nem olvassa őket, nem jelenti azt, hogy nem is jutnak el hozzá. Legutóbbi Facebook-bejegyzésében pedig pontosan erre reagált. „46 éves leszek nyáron, 3 csodálatos értékrendű gyerek, 22 év házasság… És a bakancslistás KUBA adta életérzés.

Amikor azt mondják, hogy minden szar, amit csinálok, akkor csak mosolygok és felteszem a legfontosabb kérdést: Ha ilyen a szar, milyen a jó?!

Soha ne engedd, hogy a belső hangodra hatással legyen a külvilág zaja! Te csak élj és úgy élj, ahogy TE szeretnél! Ez a Titok!” – fogalmazott bejegyzésében, melyhez négy bikinis fotót is csatolt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top