nlc.hu
Sztárok

Rubint Rékától bocsánatot kértek

Rubint Rékától bocsánatot kért egy követője, aki évekig alázta az interneten

Réka úgy érezte, muszáj megosztania követőivel ezt a beszélgetést.

Rubint Rékát és családját évek óta érik támadások, ők mégis kitartanak egymás mellett és szeretetben élnek együtt. Réka többször elmondta már, ő nem is foglalkozik a kommentekkel, különböző pletykaoldalakkal, csoportokkal, mert nem akarja tönkretenni magát ezzel. Így vagy úgy, sokszor mégis eljutnak hozzá a negatív megjegyzések. 

Rubint Réka

Fotó: Olajos Piroska

A fitneszlady a közösségi oldalain gyakran oszt meg őszinte posztokat a családjáról és az érzéseiről. Így tett most is, amikor egy vadidegen hosszú üzenetet küldött neki. 

„Nagyon sok rosszat tettem veletek, sokat posztoltam a csoportba, ami ellenetek készült. Rájöttem, ez nem vezet sehová, és én hiába írok rólatok mindent, ami akár igaz, akár nem, én ettől nem leszek több… Remélem, egyszer megbocsátotok” – állt az üzenetben, amit Réka kapott. Természetesen válaszában megnyugtatta az illetőt, hogy megbocsátott, majd megosztotta gondolatait a levéllel kapcsolatban. 

„Gondolkoztam rajta, hogy megosszam-e azt az üzenetet, amit tegnap kaptam és úgy döntöttem, hogy IGEN, megteszem. Azt, hogy miért, annak 1 oka van:
Nagyon tisztelem és becsülöm azokat az embereket, akik képesek változni és változtatni! Letenni az ismeretlenül történő ítélkezést, szembenézni önnön félelmeikkel és elindulni a legcsodálatosabb úton: a fejlődés útján. Sokakat érint a téma. Nem csak az ismert embereket, szinte minden embert. Amikor kardot emelnek a fejed fölé, azért, mert sikeres vagy abban, amit csinálsz, van munkahelyed, anya vagy, szeretve vagy, szép vagy, hosszú a combod vagy épp vékony a derekad… és még sorolhatnám. Kit, miért ?! Kérdem én? Miért?! Mennyivel szebb és teljesebb lehetne ez az egyre vadabb, agresszióval és gyűlölettel teli világ, ha az emberek SZERETETTEL töltenék meg!”

Réka bejegyzését ITT lehet megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top