nlc.hu
Sztárok

Könyvet ír Rubint Réka

Könyvben tálal ki Rubint Réka: „Benne a kendőzetlen igazság”

Nagy bejelentést tett a fitneszlady.

Könyvet jelentet meg idén Rubint Réka, amelyben ráadásul durva titkokat fog felfedni – írja a Blikk. A készülő műről a közösségi oldalán árult el részleteket a családjával Thaiföldön karácsonyozó és szilveszterező fitneszlady.

Rubint Réka

Rubint Réka és Schobert Norbi a fiuk Sztárbox-meccsén – Fotó: Trenka Attila

A 2024-es legnagyobb terveiről érdeklődtek tőle a követői, mire Rubint Réka a következőket vallotta be: „A könyvem. Benne a kendőzetlen igazság, ami sokakat meg fog lepni.” Elmondása szerint ősszel kerül a boltokba mű.

A fitneszlady még arról is lerántotta a leplet, hogy mi lesz a könyv témája: „Hogyan álltam fel onnan, ahol mindenki más feladta volna… és az elmúlt 45 évem kendőzetlenül.”

Rubint Réka amúgy tavaly június 28-án ünnepelte a 45. születésnapját, férje, Schobert Norbi ennek apropójából egy bakancslistás utazással lepte meg, akárcsak 2022-ben. „Pontosan tudja, mennyire szeretek élményeket gyűjteni. Már jóval a születésnapom előtt bejelölte ezt a dátumot a naptáramban, hogy ekkorra ne tervezzek semmit, a helyszínről viszont nem árult el részleteket. Nem vagyok táskás, ékszeres nő, inkább utazok. Ez pedig lehet bármi, akár egy kempingezés is, csak kiruccanás legyen. Ez fordítva is igaz, ugyanis én is élményt, utazást szeretek ajándékozni a férjemnek, és a gyerekeimnek” – nyilatkozta akkor a fitneszlady.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top