nlc.hu
Sztárok

Könyvíró magyar sztárok

Várkonyi Andrea az ő nyomukba lépett: könyvíró celebek

Ezek a sztárok íróként is kipróbálták magukat.

Mint arról beszámoltunk, Várkonyi Andreának idén novemberben jelent meg az első könyve, és már a boltokba kerülés előtt heteken át vezette az előjegyzési sikerlistát. Nem ő az első híresség, aki könyvet írt. Több műsorvezető és tévésztár nevéhez fűződik könyvmegjelenés, közülük emeltünk ki most négyet.

Liptai Claudia, Kulcsár Edina, Ördög Nóra

Liptai Claudia, Kulcsár Edina és férje, Csuti, valamint Ördög Nóra is már könyvvel állt az olvasóközönség elé – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: (b): Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub; (k): Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub; (j): Sajtószoba

Liptai Claudia első könyve az Afrikában játszódó Álomnő – amely egy romantikus, de bűnügyekkel kevert kalandregény – 2012-ben jelent meg. „Elképesztő mennyiségű kávéba került, de érdemes volt belevágni. Ez egy csoda a számomra. (…) Olyan lett, mint amilyennek megálmodtam” – nyilatkozta akkoriban a regényéről a színésznő-műsorvezető. Tavaly kiderült, hogy már dolgozik a következőn, amely egy krimi lesz. „Még nem tudom, mikor leszek készen vele, hiszen maximalista vagyok, sokáig csiszolgatom a fejezeteket” – árulta el Liptai Claudia, aki 2016-ban a férjével, Pataki Ádámmal együtt egy cukrászkönyvet is írt.

Liptai Claudia

Liptai Claudia a cukrászkönyve előtt már írt egy kalandregényt (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

Kulcsár Edina és férje saját mesekönyvvel rukkolt elő idén októberben. Csuti elmondása szerint a nagypapája inspirálta őt a kötet – amely a Dani ajándéka címet kapta – megalkotásában. A házaspár arról is mesélt a könyv megjelenésekor, hogy egy tanulságos történetet akartak megosztani az olvasókkal, amit az életük ihletett.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina és férje, Csuti szerint a mesekönyvük inspiráció lehet szülőknek, gyerekeknek egyaránt (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

Ördög Nóra 2012-ben adta először a fejét könyvírásra. Akkor a barátnőjével, Törköly Erikával – akivel közösen hozta létre az önismereti és önbizalom-növelő eseményeket szervező klubjukat – írta meg az Angyalműhely című, 30 napos programot tartalmazó kötetüket. Ezt követően a műsorvezető 2016-ban újabb könyvvel jelentkezett: a Pozitív című riportkönyve – amely a meddőséggel folytatott küzdelemről szól – azonban inkább az elsődleges borító miatt kapott nagy médiavisszhangot. 

Ördög Nóra

Ördög Nóra a Pozitív című könyvében a meddősége körüli félelmeiről is írt (Fotó: Sajtószoba)

Még több celebkönyv az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top