Sztárok

Ördög Nóra új munkába kezd

Ördög Nóra amellett, hogy kétgyermekes anya, műsorvezető és aktív blogíró, most egy új projektet indít. Az biztos, hogy nagy fába vágja a fejszéjét.

Ördög Nóra évekkel ezelőtt, barátnőjével indította el az Angyalműhelyt, amin keresztül nőtársaiknak segítenek abban, hogy növeljék az önbizalmukat. Szerveznek programokat és szakértőket is bevonnak a munkába, most pedig Ördög Nóráék nagy elhatározásra jutottak: a jövőben aktívabb kapcsolatot szeretnének ápolni követőikkel. Éppen ezért hamarosan webvideó-alapú programokat indítanak.

“Lehet majd élőben konzultálni a szakértőinkkel és természetesen velünk is. Ha például valaki egy táplálkozási szakértővel, pénzügyi tanácsadóval, természetgyógyásszal vagy egy stylisttal szeretne beszélni, akkor regisztrál egy időpontra, és találkozhat vele az interneten, vagy csetelhetnek, ha úgy kényelmesebb. De Nórival mi is tartunk majd előre meghirdetett webes közönségtalálkozókat, ahol bennünket is lehet kérdezni” – árulta el nekünk Ördög Nóra barátnője, Törköly Erika“Természetesen mi nem szakértőként leszünk jelen, de szívesen megosztjuk a saját tapasztalatainkat és beszélgetünk” – folytatta Erika, aki azt is hozzátette, csoportos foglalkozásokat, beszélgetéseket és meditációkat is tartanak majd.

Ördög Nóra új munkába kezd

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top