Sztárok

Ördög Nóra visszaszólt kritikusainak

A vasárnapi Rising Star óta mindenki Ördög Nóra kinézetével foglalkozik, nem ok nélkül, hisz valóban – mondjuk úgy – szokatlanra sikerült a haj- és ruhaválasztás együtt. Ezt legújabb blogbejegyzésében az érintett is belátja, ám kissé nehezményezi a külsejét érő folyamatos kritikákat.

Hétfő reggel – visszatérve Afrikából – máris a címlapra került a Morning Show stábja, amikor is Sebestyén Balázs egykori kolléganőjének külsejét elemezték. Vadon Jani szerint Nóra úgy festett a tehetségkutató vasárnapi adásában, mint Anne, az Onedin családból, Balázs szerint pedig a műsorvezető kevés személyiség, nagy hanggal. Ahogy azt mi is megírtuk, a Bors az eset után megkereste a Celeb vagyok, ments ki innen! házigazdáját, hogy mégis hogy értette a rádióban elhangzottakat. “Leginkább Nóri öltözékének szólt a kritika, nem értem, hogy egy ilyen jó csajt, mint ő, miért öltöztetnek ilyen előnytelenül. Kicsit úgy tűnt, mintha a TV2-nél valaki haragudna Nórira” – nyilatkozta a hamarosan kétgyermekes apuka.

Megnézem
Összes kép (1)

Ördög Nóra néhány napja már a lapnak és a Mokkában is elmondta véleményét azzal kapcsolatban, hogy állandóan kritizálják a Rising Starban viselt ruhái, kinézete miatt, most azonban Angyalműhely nevű weboldalán vezetett blogjában reagált a kritikusok és Balázs megjegyzéseire, amihez egy általa kipingált fotót is mellékelt.

 Ez nem egy kifakadás, még mielőtt bárki is félreértené.

Inkább csak egy rövid összegzés, ami ezen a ponton talán fontos lehet, amikor ilyen kiélezett helyzetben állok a színpadon, és tudom, hogy nagyítóval figyelik minden lépésemet, vagy azért, mert szeretnek és szurkolnak nekem, vagy azért, mert az ellendrukkereim, és alig várják, hogy a térdüket csapkodhassák kárörvendve.

Talán kezdjük is rögtön ezzel: hogy bejött-e a csatornaváltás? Igen, köszönöm, nagyon jól érzem magam az új helyemen! A Rising Star nem “csak” egy szórakoztató műsor, hanem egy teljesen új típusú közösségi élmény, ami rengeteg embert mozgósít hétről hétre! Szeretem a csapatot, akikkel együtt dolgozunk, jó szívvel, jó érzésekkel zajlik a munka, ami különösen fontos nekem. Sokkal, de sokkal fontosabb, mint az arctalan kommentek, a rosszindulatú cikkek vagy a savval átitatott médiakritikák, még mielőtt bárki is azt hinné, hogy ezzel lehet lemérni egy döntés helyességét.

Hogy megérint-e ha kritizálnak? Persze, mindig megérint, de csak akkor tart 5 percnél hosszabban a hatás, ha mérvadó helyről érkezik.

Hogy mit szólok Balázs beszólásához? (“Kevés személyiség, nagy hang” – ha valaki lemaradt volna róla.) Ismer, dolgoztunk együtt, és szerintem jól kijöttünk. Sajnálom, ha ezt gondolja rólam. A nagy hang stimmel, ilyen vagyok, nehezen fogom vissza magam, ha valami lelkesít. Ez van.

Ördög Nóra visszaszólt kritikusainak

Hogy vasárnap este úgy néztem ki, mint egy kirúgott matektanár? Oké, aláírom, hogy aznap megosztó volt a stílusom, de soha ne legyen rosszabb! Külön-külön a frizura és a ruha is tetszett, együtt talán nem működött, vannak ilyen napok is. De kinél nem? És csak a tisztánlátás kedvéért, pontosan ugyanazok az emberek vannak most is velem (fodrász, sminkes, stylist), mint akik az RTL-nél voltak. Nagyon szeretem őket, és ők is engem. Remélem…;-)

De ami mindennél fontosabb: nem lehetne, hogy túllendülünk végre a külsőségeken? Nem lehetne, hogy inkább arról beszélünk, hogy van egy látványos tehetségkutató, ami minden eddiginél nagyobb teret enged a nézői akaratnak? Hogy itt már a válogatókat is élőben követhetik, tehát felesleges minden összehasonlítás más tehetségkutatókkal? (“Ilyen énekeseket páros lábbal rúgnának ki az X-Faktorból” – innen is. Hiszen ez egyelőre egy válogató. Azzal a különbséggel, hogy itt már ezen a ponton is beleszólhatnak a nézők a verseny alakulásába. Ha valaki nem elég jó, nem megy fel a fal. Ilyen egyszerű. Ha a legjobb 12-ig eljutunk, talán onnan van értelme az összevetésnek. De igazából onnan se. Megfér egymás mellett békében a két műsor. A tehetségek örülhetnek, van több fórum, ahol megmutathatják magukat az országnak. A nézők is örülhetnek: szombat és vasárnap estére is van szórakoztatás. Win-win.) Talán a mérhetetlen szarkazmus és irónia alatt, ami eluralkodott, van még aki megérti, hogy a Rising Star semmi mást nem szeretne, mint közösséget teremteni, és izgalmas családi szórakozást nyújtani a hideg vasárnap estékre.

Engedjétek, hogy vigyen a műsor, engedjétek be ezeket az énekeseket az otthonaitokba, a szívetekbe, segítsetek nekik, ha úgy érzitek, megérdemlik, legyetek részesei a nagy közös vasárnap esti játéknak, és ne az legyen a legfontosabb, hogy megint hogy nézek ki. Ez a műsor szívvel és szeretettel készül! Hosszú idő után először érzem ezt ennyire a zsigereimben. És tudom, hogy átjut a falon!:-)

Köszönöm, hogy elolvastátok.

Nóri

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top