Sztárok

Balhéval indult a Rising Star – videó

Mező Misi önkényes döntése miatt akadt ki Kerényi Miklós Gábor.

A falunapokon oly népszerű mulatós zenével próbált szerencsét a Rising Star válogatóján Gyémánt Valentin, akinek Máté Péter slágere nagy döbbenetünkre meghozta a várt sikert. Mező Misi –  egyetlen zsűritagként – ugyanis úgy gondolta, a népszerű műfaj sorsáról döntsenek a nézők: az élő show-ban szavazzanak, van-e a helye egy mulatós sztárnak egy tehetségkutatóban. A Magna Cum Laude frontembere még az Operettszínház leköszönő igazgatójával is szembeszállt pártfogoltja érdekében, aki azonban az útjukat állva próbálta megakadályozni, hogy Misi a kék ajtó felé vezesse az énekest.

Balhéval indult a Rising Star - videó

“Nem hall a fülével, Mihály! Figyeljen arra, amit mondok, könyörgöm! Értelmesen mondom, figyelje, amit mondok! Elmondhatom a két mondatot, vagy belepofázik? Táncdalénekes stílust képvisel, ami lejárt. Úgy énekel táncdalt, ahogy nem szabad énekelni. Szabad táncdalt énekelni, mulatóst, de azt is úgy kell énekelni, ahogy 2015-ben. 1964-es stílusban énekel, és ez a történet ebben a pillanatban rossz ízléshez, butasághoz vezethet, beszavazhatja a közönség, és szégyellhetjük magunkat mindannyian” – fogalmazta meg kemény kritikáját zsűritársa döntésével kapcsolatban KERO, akivel nagy bólogatások közepette Pásztor Anna és Feke Pál is egyetértett.

Ezek után pedig pont volt az i-re, hogy a Romantic egykori énekesnőjét, Kunovics Katinkát túl erőtlennek találták ahhoz, hogy a közönség döntsön a sorsáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top