Sztárok

Botránykönyvek a sztárok legféltettebb titkairól

Hiába a pompa és csillogás, a sztárokról is kiderülhet, hogy csalfák, közönségesek vagy éppen buták. Az emberek ezen kíváncsiságát hivatott meglovagolni több szenzációhajhász könyvíró is, akik hosszas kutatás után jó vastag kötetben számoltak be a világsztárok viselt dolgairól. Mindenkinek van egy rosszindulatú barátja vagy egy sértett takarítónője, akik boldogan kitálaltak a szemfüles íróknak. A legszaftosabb részleteket közöljük a botránykönyvekből.

Paris Hilton 15 évesen már nem volt szűz

Botránykönyvek a sztárok legféltettebb titkairólJerry Oppenheimer A Hilton-ház című könyvében azt írja Paris Hiltonról, hogy anyja, Kathy kislánykora óta „szexrabszolgának” képezte őt. „Azt mondogatta Parisnak, hogy ha szép, engedelmes, és felhívja magára a figyelmet, akkor bármit elérhet. Paris pedig fogékonynak bizonyult a tanításra” – írja Oppenheimer.
Kathy Hilton kényesen ügyelt arra, hogy szexuális tapasztalatait minél korábban átadja a kislánynak. „Parisnak még a menstruációja sem jött meg, de már pornófilmeket nézetett vele, és a férfi nemi szerv működéséről mesélt. Kathy nagyon körültekintő volt Paris első szexuális élményével kapcsolatban is, ő választotta ki, ki vegye el a szüzességét. A választás Aaron Spelling milliárdos médiacézár fiára, a tizenhét éves Randyre esett” – olvasható a könyvben. Két hónapja jártak, amikor a fiatalok elszöktek Palm Springsbe. „Este Paris bevonult a fürdőszobába, majd combfixben és fűzőben tért vissza – emlékezett vissza Randy. – Odajött az ágyhoz, és a fülembe súgta: »Vedd el a szüzességem.« Nem volt jó, Paris arcán semmi érzelem nem tükröződött.”
A fiú azt is elmesélte, hogy másnap reggel kopogtattak az ajtón: Hilton anyja volt az. Berohant a szobába, összepakolta lánya holmiját, és betuszkolta őt az autójába.
„Hetekkel később Paris egy buliban odajött hozzám, megcsókolt, és így szólt: »Köszi.«
Így ért véget, én csak eszköz voltam” – mesélte Randy a könyv szerzőjének.

Angelina Jolie és Brad Pitt világrengető szerelme csak mese habbal?

Botránykönyvek a sztárok legféltettebb titkairólHollywood álompárjaként emlegetik Jolie-t és Pittet, ám Ian Halperin Brangelina című – nemrégen megjelent – írása szerint mindez csak a külvilágnak szól. A botránykönyv szerzője azt állítja, hogy a színésznő labilis idegállapotú, és ez hamar jelentkezett a kapcsolatuk kezdetén. „Eleinte gyógyszerekkel próbálta kezelni a problémáit, majd rákapott a chrystal meth nevű nagyon erős kábítószerre. Ettől fogy olyan rettenetesen” – írja Halperin, aki szerint a pár ma már gyűlöli egymást. „Pitt eleinte hűséges volt, de Angelina folyamatosan félrelépett. Ezzel is azt akarta bebizonyítani, hogy ő az úr a háznál, és bármit megtehet. Főleg nőkkel került intim kapcsolatba, de botrányos viszonya volt egy világhírű popénekessel is. Pitt megelégelte a dolgot, és ő is máshol kezdte keresni a boldogságot. Főleg luxusprostituáltakhoz járt, de aztán egy 2007-es dárfúri látogatás alkalmával megismerkedett egy Amna Haq nevű férjezett modellel, és beleszeretett a szépséges nőbe. Azóta is viszonyuk van” – állítja könyvében az író.
Halperin szerint menedzsereik tanácsolták nekik, hogy ameddig lehet, bírják ki együtt, mert most ők Hollywood első számú sztárpárja, mindent el lehet velük adni, és milliók tódulnak a mozikba miattuk. „Már nem szerelmesek, csak szerződés van közöttük, ami 2010 végéig szól” – írja Halperin. Hogy mennyire kamu vagy igaz, amit írt, az valószínűleg a szemünk előtt fog kiderülni, hiszen a Brangelina páros 2010 végéig Budapesten tartózkodik.

Madonna leszbi kalandjai

Botránykönyvek a sztárok legféltettebb titkairólA magyar származású, világhírű forgatókönyvíró, Joe Eszterhas sem tartotta magában, amit az álomgyárban látott. Az Ördögi kulcs Hollywoodhoz című botránykönyvében Joe többek között Sharon Stone, Michael Douglas, Madonna és Robert De Niro viselt dolgairól ír meglehetősen őszintén. Madonnát például egyenesen lekurvázza.
„A 80-as években Madonna mindenáron szerepelni akart a Kétségbeesve keresem Susant című filmben. Berontott az Orion Production főnöke, Barbara Boyle irodájába, letérdelt a nő elé, hogy letépje a bugyiját. Boyle felsikoltott, hogy ő heteroszexuális és házas. Ám Madonna kijelentette: mindent ki kell próbálni” – írta Eszterhas, aki nem rejtette véka alá véleményét Sharon Stone-ról sem. „Utálták a stábtagok, ezért belevizeltek az Elemi ösztönben látható pezsgőfürdőbe. Sharon pedig nem vette észre.
Amikor később kiderült a rossz tréfa, Stone egy bokszzsákot követelt az öltözőjébe, és azt püfölte dühében minden jelenet után.” Eszterhas súlyos vádakkal illeti a torokrákkal küzdő Michael Douglast és a hamarosan hazánkba látogató Robert De Nirót is. A forgatókönyvíró szerint ugyanis mindkét legendás színész szörnyen buta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top