nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi első házasságáról

Kiderült: Schobert Norbi 3 napig volt házas az első feleségével

Elhamarkodott döntés volt.

Sok éve már, hogy Schobert Norbi neve szinte egybefolyt szerelméével, Rubint Rékáéval. A fitneszpáros 22 éve van együtt, ebből 21 éve házasok. Sokszor osztják meg az érzelmeiket a közösségi oldalaikon és nyíltan felvállalják, milyen mély a szerelmük. 

Schobert Norbi

Schobert Norbi (Fotó: RTL)

„Sok mindenen keresztülmentünk, rengeteg akadályt gördített elénk az élet, de mi akkor is kitartottunk egymás mellett. A kártyától függetlenül is hiszek abban, hogy ha két ember egymás életébe kerül, az nem véletlen, ahogy az sem, hogy kit választunk a párunknak. Éppen ezért számunkra nem is kérdés, hogy a mi szerelmünk a sírig fog tartani” – nyilatkozta korábban Rubint Réka a kapcsolatukról. 

A fitneszguru most pénteken Hajdú Péter vendége lesz a Frizbi TV című műsorában. Az előzetesből kiderül, Norbi őszintén mesélt arról, Réka előtt is volt házas. 24 éves volt, amikor feleségül vette akkori barátnőjét.

„Privát szférája van, civil teljesen, normális civil: aerobikozik, tánctanár, tök ügyes, szép nő. Nem passzoltunk össze, ez az igazság. Két évig jártunk, 3 napot voltunk házasok. Egy nap után elköltöztem otthonról” – mesélte Norbi, mire a műsorvezető visszakérdezett, ekkor jött-e Réka, de ő rávágta, hogy nem, ekkor jött a sikere. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top