nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi véleménye

Schobert Norbinak mindenképp el kellett mondania a véleményét Emilióék gyomorgyűrűjéről

A fitneszguru maga is volt túlsúlyos, ám úgy gondolja, ő biztosan nem vállalta volna be, hogy kés alá feküdjön a fogyás érdekében.

Hazánkban jó ideje megszokhattuk már, hogy Schobert Norbinak mindenhez van hozzáfűznivalója. Sokszor ez nem mindenkinek tetszik, pláne, ha terhesség utáni nőknek szól be, vagy amikor azt fejtegeti, hogyan kéne kinéznie az ideális férfinak. Most azonban nem kéretlenül osztogatta a tanácsait. 

Schobert Norbi

Fotó: RTL

Egyre inkább kezd visszatérni a hétköznapokba Tina és Emilio, akik néhány héttel ezelőtt gyomorműtéten estek át annak érdekében, hogy fogyásuk minél gyorsabb legyen. A házasok már szilárd táplálékot is magukhoz vehetnek, ám szeretnék étkezési és sportolási szokásaikat új alapokra helyezni. Mindehhez Schobert Norbert segítségét kérték, aki bár sosem vállalt volna be egy fogyasztó műtétet, örül, hogy Emilióék a fogyás útjára léptek.

1985-ben, amikor lefogytam, ha lett volna ilyen műtét, sem vállaltam volna be. Azt, hogy felvágják a hasamat, kés alá feküdjek, nem mertem volna bevállalni. Viszont már most fantasztikus az eredmény, azonban nem ez az igazi kihívás. Hanem hosszú távon megtartani azt. Ezt pedig csakis az életmódváltással lehet elérni

 – mondta Tinának és Emilionak a fitneszguru, aki a körültekintő életvitelben hisz.

Schobert Norbi és Emilio

Schobert Norbi és Emilio (Fotó: Drága családom)

Nem fogok soha szigorú diétát követni, hatszor konditerembe járni, sanyargatni magamat. Ez utóbbit senkinek sem kellene. A tegnapért kár izgulni, ha a holnapért tesszük ugyanezt, azzal elrontjuk a mát. Mindig csak a mai napra koncentrálok és odafigyelek. Ha már úgy alakult, csak délig vétkezzünk a kajálásban, utána pedig szénhidrátcsökkentett módon étkezzünk és mozogjunk naponta 20-30 percet. Minden napot ki kell élvezni, én legalábbis ezt teszem” – árulta el a Drága családomban Norbi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top