nlc.hu
Egészség

Túl vannak a gyomorműtéten Emilióék

Gyomorátalakító műtétje volt Emiliónak és nejének, Törökországban estek át a beavatkozáson

Koplalással készült a beavatkozásra a házaspár, még a hűtőt is lelakolták odahaza.

Tina és Emilio nemrég úgy döntöttek, újra kés alá fekszenek gyomorátalakító műtétjük miatt. A beavatkozásra koplalással készültek, hogy hozzászokjanak a kevesebb étel beviteléhez, ezért az énekes felesége még a hűtőt is lelakatolta.

Emilio és Tina a törökországi útjuk előtt - Forrás: Drága családom

Emilio és Tina a törökországi útjuk előtt – Forrás: Drága családom

A műtét előtt már csak falatokat érdemes enni, hiszen utána még ennyit sem szabad. Én ezt igyekeztem is tartani, de Emilióval nem könnyű” – panaszkodott a Drága családomban Tina, akinek a férje imád nassolni. “Nehéz megállni, hogy a finom falatokra nemet mondjak. A műtét után 5 hétig nem lesznek ilyenek. Nekem erre lelkileg fel kell készülnöm, de előtte most még jöhet minden” – árulta el az énekes, akinek a párja úgy döntött, keményebb eszközökhöz folyamodik.

Lakat került a hűtőszekrényre - Forrás: Drága családom

Lakat került a hűtőszekrényre – Forrás: Drága családom

Le kellett lakatolnom a hűtőt, aminek a kulcsát Vivi kezébe adtam. Emil ugyanis hol egy újabb szelet téli szalámit, hol egy joghurtot kért és úgy voltam vele, ez így nem mehet tovább. Fel kell készülnünk arra, hogy a beavatkozás után nagyon keveset ehetünk. Ha Emilnek ez csak így megy, hát legyen” – indokolta Tina a Sláger TV-n.

Emilióék Törökországban estek át a beavatkozáson – erről a közösségi oldalukon számoltak be. Az énekesnek a 15 éve bent lévő gyomorgyűrűjét távolították el, és emellett egy gasrtic bypass testsúlycsökkentő operáción is átesett: 3 órán keresztül feküdt a műtőasztalon, de szerencsére a műtét komplikációmentesen lezajlott. Tinának pedig az operáció során egy több mint 8 évvel ezelőtti gastric sleveet (csőgyomrot) alakítottak át gastric bypassá. 

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top