nlc.hu
Sztárok

Sztárok gigafogyása 2023-ban

3 sztár, aki iszonyúan lefogyott 2023-ban

A fogyásuk már-már elképesztő méreteket öltött.

Elképesztő átalakulásoknak lehettünk szemtanúi 2023-ban. Többek között 3 sztárunk is jelentős túlsúlytól szabadult meg.

Dudás Miki szerette volna visszanyerni a formáját, mivel miután teljesen leállt a sporttal, legalább 30 kiló felszaladt rá. A világbajnok kajakos 2020-ban határozta el, hogy 20 év aktív sport után visszavonul. Ezzel együtt pedig elmúlt az a kényszer, hogy tudatosan odafigyeljen a táplálkozására.

Dudás Miki,

Dudás Miki 2022 márciusában – Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó

“Teljes életmódváltás volt, de a rosszabbik irányba: a tudatos, mozgós, jó kajázós életből lett egy olyan, hogy nem mozogtam és elkezdtem nagyon mindenfélét enni, és ennek az lett az eredménye, hogy felugrott rám 20 kiló plusz egy év alatt. (…) 20 év élsport úgy el tud menni egy év alatt, mintha soha nem csináltam volna semmit. Ez durva! (…) Jókat ettem, jókat ittam” – elevenítette fel 2022-ben, amikor is belevágott az életmódváltásba, hogy visszanyerje a régi formáját.

Dudás Miki

Dudás Miki 2022 augusztusában A Farm VIP-ben: már itt is látszódott, hogy elkezdtek olvadni róla a kilók – Fotó: Sajtószoba

Az edzőtermezés mellett egyre jobban odafigyelt a táplálkozására, ennek eredményeképpen 2023 nyarára már több mint 20 kilótól megszabadult. “Huszonnégy kilót fogytam, ami annak is köszönhető, hogy rendszeressé vált a futás és a biciklizés az életemben. Emellett két kisgyerek mellett nem tehetem meg, hogy ne legyek fitt” – árulta el idén júniusban Dudás Miki, akinek a legfrissebb fotóján már nyoma sincs annak, hogy egykor kikerekedett.

Nyári Darinkát a 2022-es Ázsia Expressz-beli szereplése után rengeteg támadás érte a súlya miatt. Sokan azzal bántották, hogy egyszerűen nem illik a férje, a jóképű színész, Kiss Ernő Zsolt mellé. A színésznő évek óta küzdött a pluszkilókkal, már mindent megpróbált, de semmi nem használt. Idén azonban rátalált egy – gyógynövényekből álló – testsúlycsökkentő innovátorra, amelynek hatására mostanáig 12 kilótól szabadult meg.

Nyári Darinka egykor és most – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Nyári Darinka egykor és most – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Az egész eddigi életemet meghatározta a diéta, a jojó-effektus, hogy fogyni kell, mert a tévé kövérít. Aki engem ismer, az tudja, hogy minden diétám azért fulladt kudarcba, mert amikor éhes vagyok, ideges vagyok.
Idén tavasszal azonban rátaláltam egy testsúly csökkentő innovátorra, ami csupa-csupa hasznos gyógynövényt tartalmaz. A természet az évek óta tartó harcomat is segíti végre elengedni. Nem kellett lemondanom a kedvenc ételeimről, a kúra hatására jóval kisebb adagokkal jól lakom. Végre jól érzem magam a bőrömben, energikusnak és kiegyensúlyozottabbnak érzem magam” – vallotta be Nyári Darinka, aki a gigafogyását követően már egy szexi ünnepi fotózást is bevállalt. 

Rácz Jenő a Sztárboxra való, több hónapos felkészülése közben ment keresztül elképesztő átalakuláson. Súlyának 25 százalékát dobta le magáról az intenzív boksznak köszönhetően. A sztárséf nagyon büszke magára, hiszen volt, hogy hetente hatszor edzett, mellette pedig szigorú diétát is tartott.

Rácz Jenő,

Rácz Jenő A Konyhafőnökben 2022-ben (b) és a Sztárboxban 2023 novemberében (j) – Fotók: Sajtóklub

Majdnem 90 kilósan kezdtem el a felkészülést. Most én vagyok szinte a legkönnyebb a súlycsoportomban 74 kilóval. Erre elképesztően büszke vagyok. Ez volt a legnagyobb mumusom, hogy kilépjek az önmagam árnyékából. (…) A zsír folyamatosan pucolódott le rólam. (…) Szerintem megtaláltam az ellenszerét annak, hogy hogyan ne hízzunk, és ez az elképesztő mennyiségű sport. Ez a titok” – mesélte a sztárséf, aki mindenképpen tartani akarja a remek formáját, ezért a Sztárbox után sem szeretné abbahagyni a bokszot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top