nlc.hu
TV-sztárok

Dudás Miki pluszkilói

20 kilót hízott 1 év alatt Dudás Miki: „Jókat ettem, jókat ittam”

Az egykori világbajnok kajakozó az elmúlt hónapokban igencsak kikerekedett.

Dudás Miki az aktív évei alatt tökéletes formában volt, két évvel ezelőtt azonban elhatározta, hogy 20 év aktív sport után visszavonul. Ezzel együtt pedig elmúlt az a kényszer, hogy tudatosan odafigyeljem a táplálkozására. 

Dudás Miki

Dudás Miki 20 kilóval többen (Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó)

„Teljes életmódváltás volt, de a rosszabbik irányba: a tudatos, mozgós, jó kajázós életből lett egy olyan, hogy nem mozogtam és elkezdtem nagyon mindenfélét enni, és ennek az lett az eredménye, hogy felugrott rám 20 kiló plusz egy év alatt” – mondta el a egykori világbajnok kajakozó a Fókuszban.

A Nyerő Párosban olykor botrányosan viselkedő Dudás Miki azonban már dolgozik azon, hogy leadja a felesleges kilókat: az edzőtermezés mellett immár jobban odafigyel a táplálkozására. Igyekszik szigorúan venni a diétát, de bevallotta: nassolni még szokott, de csak kora reggel. 

Dudás Miki és Szigligeti Ivett

Dudás Miki és párja, Szigligeti Ivett a 2020-as Nyerő Párosban (Fotó: Sajtóklub)

„Az élsportolók tízből kilencen meghíznak. Nagyon kevés az olyan, aki az élsport után egyből tudja tartani azt a formát és van motiváció” – mondta el az exkajakos, aki nem titkolja, igencsak megviselte az, hogy mennyire megváltozott a teste. „Húsz év élsport úgy el tud menni egy év alatt, mintha soha nem csináltam volna semmit. Ez durva! (…) Jókat ettem, jókat ittam, de ezt is meg lehet ám unni. Így pont elég volt. Volt ilyen is, és most megint egy picit vissza” – vallotta be Dudás Miki, aki nem aggódik a pluszkilók miatt. Tudja, hogy hamar visszanyeri a régi formáját.

Olvass még Dudás Mikiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top