nlc.hu
Sztárok

Dudás Miki és párja három éve külön alszanak

Dudás Miki és párja három éve külön alszanak, szerintük ez a hosszú kapcsolat titka

A kajakos és modell párja kapcsolatukról beszéltek.

Dudás Miki és Szigligeti Ivett kapcsolatába beleláthattunk a Nyerő Páros alatt, ahol azért voltak köztük súrlódások szép számmal. A kajakos teljesen megváltozott az elmúlt két évben, folyamatosan kedveskedik valamivel a párjának és emellett az apai szerepben is helytáll. Azt azonban elárulták, hogy a pici születése óta, azaz három éve külön alszanak.

„Amikor kicsit volt Nara, még egy kisebb lakásban laktunk, ahol egy szobában voltunk. Megszokta a zajokat, hangokat, és ahogy egy nagyobb helyre költöztünk, fura volt neki a csend. Folyamatosan járkáltam a két szoba között, Miki pedig mondta, hogy ez nem normális, úgyhogy magam mellé vettem. Azóta mellettem alszik, Miki pedig a kutyával, külön ágyban” – részletezte Szigligeti Ivett. 

Arról is beszéltek, hogy míg Ivett hízókúrán van, addig Mikinek fogynia kell. „Pont annyit kéne fogynom, mint amennyit az Ivettnek felszednie” – kommentálta a dolgot Dudás Miki, aki 22 kilót hízott, mióta felhagyott a sporttal.

dudás miki és ivett

Fotó: RTL

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top