nlc.hu
Sztárok

Szigligeti Ivett és Dudás Miki beoltatják a gyereküket

Szigligeti Ivett és Dudás Miki beoltatják a gyereküket, amint lehet – te hogy döntenél?

Nemrégiben múlt kétéves Dudás Miklós és Szigligeti Ivett kislánya, a szülők pedig úgy döntöttek: amint lehet, a kicsit is beoltatják a koronavírus elleni oltással.

Az oltással kapcsolatos kérdések napi szinten jelen vannak az életünkben, és a témakörök egyre bővülnek. Jelenleg a gyerekek oltását szorgalmazzák a gyerekorvosok, szerintük így lehet csak megállítani a járványt. Az oltással kapcsolatos kutatások viszonylag frissek, ezért sok a bizonytalanság.

Te beoltatnád a gyerekedet?
Nem.
Igen.
Életkortól függ, a nagyobbakat igen, kisebbeket nem.
Ha krónikus betegsége van, igen, amúgy nem tudom.
Bizonytalan vagyok ebben a kérdésben, várom még az információkat.
Created with Survey Maker

Dudás Miklósnak és Szigligeti Ivettnek határozott válasza van a fenti kérdésre. A Nyerő Párosban laza szülőknek tűntek,ugyanakkor egy ilyen fontos kérdést sosem vennének félvállról. 

Dudás Miklós és Szigligeti Ivett a Nyerő Páros versenyzői

Dudás Miklós és Szigligeti Ivett a Nyerő Páros versenyzői voltak 2020-ban (Fotó: Sajtóklub)

„Ez még csak most jött fel hírként, és Nara még csak kétéves, de én azt gondolom, be fogjuk őt is oltatni. Miki már megkapta az oltást, én még csak beregisztráltam és még nem kaptam időpontot, de amellett vagyunk mi is, hogy mindannyian védettséget élvezzünk, illetve a környezetünk is. Ha vissza szeretnénk kapni ezt a viszonylag normális életünket, és szeretne mindenki utazni, jönni-menni, akkor sajnos vagy nem sajnos, ez muszáj. Muszáj ezt a lépést megtennie mindenkinek. szóval azt gondolom, ő is meg fogja kapni, ha odakerülünk” – mondta Ivett a Reggeliben. 

Koronavírus-oltás és a gyerekek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top