nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros: Dudás Mikiék estek ki

Nyerő Páros: Dudás Mikiék estek ki, távozásuk után kitört a balhé a Villában

Dudás Mikinek és Ivettnek kellett elhagynia a Nyerő Páros villát. Távozásuk után keményen egymásnak feszült Puskás Peti és Járai Máté.

Drámai szimpátia-szavazás zajlott a Nyerő Páros kedd esti adásában. Puskás Petiék és Dudás Mikiék között dőlt el, melyik párosnak kell búcsút mondani a versenynek. Ezúttal sem volt könnyű döntést hozniuk a sztárpároknak, ráadásul Rácz Jenőéknek még egy előny is volt a tarsolyukban, mégpedig a szavazattörlés. 

Dudás Miki

Dudás Mikiék számára ért véget a játék a Nyerő Párosban (Forrás: RTL Klub – videó)

A párok végül döntöttek (Járai Mátéék és Dér Heniék Dudásékra, Rácz Jenőék pedig Puskásékra tették a voksukat), és miután Rácz Jenőék egy szavazatot törölhettek (Járaiék voksát), szavazategyenlőségkor pedig az a tényező dönt, hogy melyik párnak van kevesebb pénze, így Dudás Mikinek és kedvesének, Ivettnek kellett elhagynia a játékot a Nyerő Párosban.

A Dér Heni szerint olykor alpári módon viselkedő Miki és Ivett a kiesésük után vallottak a játékban szerzett élményeikről. A sztárpár már alig várta, hogy újra keblükre öleljék kislányukat, ám nem tagadják: szívesen folytatták volna még a küzdelmet a Nyerő Páros-trófeáért. „Marha nagy élmény volt. (…) Nagyon jó kaland volt, még jobban összekovácsolt minket. Hiányzott már, hogy együtt legyünk, és újra közel kerülhessünk egymáshoz. (…) Nyilván mentünk volna még előre, minket is elkapott a játék heve. De ez most így sikerült. Mindenképpen nagy löketet adott a kapcsolatunknak” – vallotta be a kajakos, aki úgy látja: aki ezt a játékot megnyeri, legyen magára nagyon büszke, mert ez egy hatalmas trófea.

„Újra átélhettük, hogy mennyire szeretjük egymást és hogy mennyire számíthatunk egymásra. Nagyon jól éreztük magunkat, és attól függetlenül, hogy 5. helyen vagyunk, mi akkor is nyerő páros vagyunk” – nyilatkozta a kiesés után a párja, Ivett.

Dudás Mikiék távozása után kitört a balhé a Villában: Puskás Peti is kiállt magukért a vitában. Az énekest – saját bevallása szerint – nehezen lehet kihozni a sodrából, ám Járai Máténak most sikerült ezt elérnie. Közöttük amúgy már napok óta éleződött a feszültség a Nyerő Párosban.

Olvass még a Nyerő Páros-szereplőkről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top