nlc.hu
Sztárok

Nyári Darinka fogyása

Súlya miatt támadták Nyári Darinkát, 10 kilót ledobott a színésznő

Büszke az álomalakjára a színésznő.

Rengeteg támadás érte a súlya miatt Nyári Darinkát. Sokan azzal bántották, hogy egyszerűen nem illik a férje, a jóképű színész, Kiss Ernő Zsolt mellé. Az Ázsia expressz és a Jóban Rosszban sztárja elárulta: nem a kommentelők, hanem az egészsége miatt vágott bele a fogyókúrába. Eddig több mint 10 kilót adott le. 

Nyári Darinka

Nyári Darinka egykor és most – Forrás: TV2 /  Tények Plusz – videó

Nyári Darinka az úgynevezett testsúlycsökkentő innovátornak köszönhetően fogyott le, a diétában pedig nemcsak testi, hanem lelki támogatást is kapott. Férje volt a legnagyobb drukkere. “Szinte minden nap elmondta, hogy mennyire csinos vagyok. (…) Mindig mondta nekem reggel, hogy nagyon büszke rám, hogy kitartok. Most azt érzem, hogy szeretném ezzel is egy kicsit meghálálni, hogy ő is büszke legyen arra, hogy igenis van neki egy szép felesége, aki talán a nőiességét most már jobban ki tudja élni azzal, hogy ledobott 10 kilót” – mesélte a Tények Pluszban.

A színésznő azt is elárulta, hogy a kapcsolatuk egyik pillére a teljes elfogadás. “Nagyon cuki, amikor megdicsér, mert utána mindig hozzáteszi, hogy <<De eddig is nagyon szép voltál, és eddig is nagyon szerettelek!>>” – mondta el Darinka, aki hosszú ideje vívott már harcot a pluszkilók ellen.

Elértem azt a kort, hogy az egészségemre igenis jobban odafigyeljek, legyek sokkal nőiesebb. Boldogabb is vagyok” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top