nlc.hu
Sztárok

Kiss Ernő Zsolt a nejét kritizálókról

Kiss Ernő Zsolt keményen visszaszólt a felesége súlyát kritizálóknak

Nyári Darinkát sokan azzal bántották, hogy nem illik a férje, a jóképű színész, Kiss Ernő Zsolt mellé.

Súlya miatt támadták Nyári Darinkát, férje pedig keményen reagált a kommentekre. Kiss Ernő Zsolt a Mokkában elárulta, hogy “az nem lenne képernyő-kompatibilis”, amit azoknak az embereknek üzenne, akik bántották a feleségét. 

Kiss Ernő Zsolt,

Nyári Darinka és Kiss Ernő Zsolt 18 éve házasok – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Nyilván nehéz ezzel mit kezdeni, és nagyon nehéz eltenni a polcra azt, hogy az emberekben mennyi gyűlölet van, és főleg egy ilyen témában. Lehet, hogy irigység. Lehet, hogy nem elégedettek önmagukkal. De annyira távol áll tőlünk ez a fajta habitus, és nyilván, amikor a Darinkát betámadják, amikor a szerettedet betámadják, akkor mint egy oroszlán, harapnál azonnal. De ezt félre kellett tenni, és a Darinka nagyon ügyesen kezelte ezt az egész helyzetet, én meg teljes mellszélességgel mellé álltam, és azt éreztem, hogy nekem mindenben támogatnom kell őt, holott nem volt kérdés, ilyenekről nem is beszéltünk otthon, tehát a Darinka úgy volt csodálatos, ahogy eddig” – mondta el Kiss Ernő Zsolt.

A színész üzent is a nejét kritizálóknak: “Nagyon sok esetben az embernek a saját portáján kellene körbenéznie és csak utána ítélkeznie mások felett!“.

Mint arról korábban beszámoltunk, Nyári Darinka az elmúlt időszakban hatalmas változáson ment át. Az Ázsia expressz és a Jóban Rosszban sztárja fogyókúrába kezdett: eddig több mint 10 kilót leadott. Elmondása szerint nem a kommentelők, hanem az egészsége miatt vágott bele. Férje nagyon büszke rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top