nlc.hu
Sztárok

Nyári Darinka így marad formában karácsonykor

Nyári Darinka elárulta, hogyan őrzi meg bomba formáját karácsonykor

Nem akármilyen praktikát eszelt ki.

Rengeteg támadás érte a súlya miatt Nyári Darinkát. Sokan azzal bántották, hogy egyszerűen nem illik a férje, a jóképű színész, Kiss Ernő Zsolt mellé. Az Ázsia Expressz és a Jóban Rosszban sztárja elárulta: nem a kommentelők, hanem az egészsége miatt vágott bele a fogyókúrába. Az eredmény pedig elképesztő lett, amit dögös ruhákban mutatott meg a nagy világnak. 

Nyári Darinka

Fotó: Schumy Csaba

„Amikor elkezdtem az egészet, nem tudtam, hogy mi lesz a cél, csak azt éreztem, hogy nem érzem jól magam a bőrömben. Nem tudtam, mikor lesz az, hogy úgy látom, végre helyére került minden. Most nagyon jól érzem magam a bőrömben” – mondta a fogyásáról még a nyáron a színésznő, aki azóta 12 kilót dobott le. 

Természetesen az ünnepek alatt is szeretné megőrizni bombaformáját, amire egy külön praktikát is kieszelt. 

„Mindent eszek, amit csak szeretnék, de megpróbálok mértéket tartani. Felesleges dugig ennie magát az embernek. Karácsonykor is eszerint fogok étkezni. Nem félek az ünnepi lakomáktól, szerencsére nem vagyok édesszájú, és sok munkám is lesz, így nem tudok majd csak enni, enni és enni…” – fogalmazott a Borsnak a színésznő, majd hozzátette, nem tart a nagy lakomázástól. Egyrészt azért, mert férje úgy szereti, ahogy van, másrészt pedig az elmúlt időszakban teljesen megváltozott az ételekhez való viszonya is: más köreteket fogyaszt, és a cukrot is próbálja nélkülözni.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top