nlc.hu
Egészség

Emilio a szájrapusziról

Emilio és felesége még szájrapuszit ad olykor a 10 éves lányuknak

A 45 éves énekes szerint semmi kivetnivaló sincs a szülő-gyerek közötti szájrapusziban.

Durva támadásokat kapott nemrég David Beckham a közösségi oldalán. A sztárfocista egy olyan képpel verte ki a biztosítékot, amin a 9 éves lányának ad egy szájrapuszit. A megosztó témáról és erről a jelenségről a Tények Plusz Emiliót is megkérdezte.

Emilio

Emilioéknál elfogadott dolog a szájrapuszi – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A Sztárban Sztárban is bizonyító énekes azt mondja, ha egy fillérbe kerülne egy puszi, akkor ő lenne a világ leggazdagabb embere, mert annyit szeretgeti a kislányát. Emilio felesége is teljesen természetesnek veszi, ha a kis Vivinek szájrapuszit adnak, nem lát ebben semmi kivetnivalót. „Gyerekkoromban nekem természetes volt, hogy ha mentem, akkor szájrapusziltam a nagyszülőket, és nekünk ebben soha nem volt rossz érzés, nem volt az, hogy ‘hú, ez már nem való!’ Nekünk ez a szeretet kifejezése volt, olyan természetes volt” – vallotta be Jellinek Tina.

A házaspár teljesen természetesnek veszi, ha a 10 éves kislányuknak szájrapuszit adnak olykor. Persze már egyre ritkábban, hiszen Vivi már egyre nagyobb. De többek között így mutatják ki a szeretetüket.

„El fog jönni az az idő, amikor ez már ciki. Amikor már nem az apját és engem fog puszilgatni, hanem majd a szerelmét. Amíg még pici, addig ezt kiélvezzük” – tette hozzá Tina.

Olvass még Emilioékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top