nlc.hu
Sztárok

Jellinek Tina szőkén

Így festett Emilio felesége szőke hajú tiniként – fotó

25 évvel ezelőtti fotót mutatott magáról Jellinek Tina.

Jellinek Tina nem szégyelli a múltjának azon részét, amikor még jóval teltebben és szőke hajkoronával élte a mindennapjait. Mióta levágatta a haját, úton útfélen megállítják, hogy megdicsérjék új külsejét. Férje, Emilio szintén örült felesége döntésének, de nem tagadja: néha hiányolja felesége gyönyörű hajkoronáját.

Jellinek Tina

Jellinek Tinának már egy ideje rövid a haja – Fotó: Spotlight Media

Nekem Tina mindenhogy szép, de tény és való, volt valami egészen csodálatos abban, amikor még hatalmas hajzuhataga volt. Az évekig a védjegye volt. Néha eszembe jut, hogy milyen jól festett azzal a frizurával és kedvem lenne rávenni, hogy növessze meg újra a haját, de tudom, hogy ehhez semmi kedve” – mondta az Üdv a családban! című műsorban Emilio, akinek felesége egyből múltidézésbe kezdett.

Jellinek Tina

Jellinek Tina egykor és most – Fotó: Spotlight Media

Tényleg hosszú évekig volt derékig érő hajam, de meguntam. Volt már szinte mindenfajta frizurám, sőt, volt idő, amikor szőke voltam” – idézte fel Tina, aki nem rejtegeti az akkor készült fotókat sem.

Jellinek Tina

Jellinek Tina 16 évesen, szőke hajjal – Fotó: Spotlight Media

1997-ben volt, amikor még 16 éves kislány voltam és úgy voltam vele, hogy szeretném kipróbálni milyen lennék szőke hajjal. Nem mondom, hogy valami hú, de jól állt! Kilókból is jóval több volt akkor rajtam, de nem szégyellem, ez is én vagyok. Ha ezeket akkor nem éltem volna meg, talán ma más ember lennék” – tette hozzá a családanya.

Olvass még Jellinek Tináról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top