nlc.hu
Sztárok

Tina és Emilio a fogyókúra következő lépéséről

Megrekedt Tina és Emilio fogyása, turbó fokozatra kapcsol a páros, a céljuk további 10 kiló mínusz

Látványos eredményt ért el Emilio és Tina az életmódváltással.

Kőkeményen megdolgozik a formásabb alakért Tina és Emilio, akik egy éve döntötték el, hogy életmódot váltanak. A páros száműzött minden hizlaló finomságot az életéből, fehér húsokra, halakra és zöldségekre váltották a fehérliszt- és cukordömpinget.

„Nekünk szinte már fel sem tűnik, hogy más az étkezésünk, az életünk. Teljesen természetes, hogy nem csipegetjük a kenyeret, hogy a főétkezésnél saláta a köret, és az, hogy nem tömjük magunkat cukorral. Sokkal jobb így az életünk és a várt eredmény sem maradt el” – mondta Tina, aki tovább szeretne fogyni.

Emilio és Tina fogyása látványos, most még további 10-10 kilót akarnak leadni

Emilio és Tina fogyása látványos, most még további 10-10 kilót akarnak leadni

Emil és én is szeretnénk még tíz kilót leadni. Mindig ez a legnehezebb, de most különösen. Hiába az odafigyelés, a diéta, az utóbbi pár hétben kicsit megrekedt a fogyásunk. Nem mozdul a súlyunk lefelé, ezért új fegyvert vetünk be” – vallotta be Tina, akinek férje szintén nem adja fel.

„Még szigorúbbra húzzuk az étkezéseket Tinával, ami nem könnyű, mert nemrég tartott nagybevásárlást. Isteni kolbászok, felvágottak vannak a hűtőben, de most hozzá se nyúlunk. Nagyon odafigyelünk a kajára és rákapcsolunk a mozgásra is. Ezzel tudunk lendíteni a dolgon, muszáj egy kicsit megpörgetni a testmozgással, mert nem szeretném, ha az a tíz kiló rajtam maradna” – tette hozzá a Drága családomban Emilio.

További tíz kiló mínusz a cél, Tina ezért szigorú diétába kezdett

További tíz kiló mínusz a cél, Tina ezért szigorú diétába kezdett

Sztárok és a fogyás: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top