nlc.hu
Sztárok

Jellinek Tina nagyon lefogyott

Jellinek Tina remek formában van: elképesztő fotók készültek Emilio feleségéről

Jellinek Tina nagyszerűen néz ki, a fogyását egy fotózással koronázta meg.

Jellinek Tina és a férje, Emilio tavaly kezdtek el diétázni, és bár sokan nem hittek bennük, most már nyugodtan mondhatjuk, hogy szuper eredményeket értek el. Többen támadják őket azzal, hogy kamufotókat osztanak meg, de már nem foglalkoznak a rosszakarókkal. Bangó Margit unokája remek formában van, ez pedig a legutóbbi fotózásán készült képeken is látszik.

A mai nap egy fótózásra kértek fel, ahol egy szuper profi csapattal dolgozhattam együtt!🙏👌❤ Nagyon jól ereztem magam!🙏...

Közzétette: Bangó Margit – 2021. április 19., hétfő

„A mai nap egy fotózásra kértek fel, ahol egy szuper profi csapattal dolgozhattam együtt! Nagyon jól ereztem magam! Köszönöm a napot és a munkáját mindenkinek! A Drága családom adásában is láthatjátok majd a fotózás részleteit, kulisszáit A werkfotókból mutatok pár képet”

– írja Bangó Margit oldalán Tina, aki nemrég vidáman posztolta, hogy újra belefér a menyasszonyi ruhájába, Emilio pedig elárulta, hogy az esküvői öltönye már majdnem háromszor akkora, mint ő maga.

Sztárfogyókúrák: 

jellinek tina

Jellinek Tina (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top