nlc.hu
Sztárok

Gáspár Evelin bomba alakja

Gáspár Evelin remek formában van, elárulta, minek köszönhető

Gáspár Evelin évek óta kitartóan edz és diétázik, aminek meg is lett az eredménye.

Gáspár Evelin évekkel ezelőtt döntött úgy, hogy változtat az életmódján, azóta is kitartóan edz. Legutóbbi, közösségi oldalára feltöltött fotóin jól látható, mennyire átalakult a 25 éves lány. Követőjének arra a kérdésére, hogy minek köszönhető a top forma, Evelin a következőt válaszolta:

„Sok-sok év kitartó és folyamatos munkája! De az utóbbi félévben napi rendszerességgel edzek hétvégén is! (van hogy reggel-este is), heti 3-4 futás (30-50 perc között 8-10 sebesség futópadon), illetve én már nem diétázok, hanem van egy kialakult életmódom, ami kiegyensúlyozott és személyre szabott” – írta Evelin.

Gáspár Evelin nehéz időszakot tudhat a háta mögött, párjával történt elválása nagyon csúnya véget ért.

Gáspár Evelin bomba formában van

Gáspár Evelin elárulta, mi a titka. (Fotó: Gáspár Evelin/Instagram)

„Korábban titokban, a tudtom és beleegyezésem nélkül készített rólam fotókat. Például ahogy zuhanyzok, vagy amikor a vécén ültem. Persze, ezek kiderültek, és többször megkértem, hogy törölje ezeket a képeket, ám nem tette meg. (…) Pár napja kitette őket az internetre, és bár gyorsan törölte, így is rengeteg emberhez eljutott. Ennek ellenére még mindig azzal zsarol (…), de eladni is megpróbálta, 50 ezer forintot kért darabjáért” – mesélte korábban Gáspár Evelin.

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top