nlc.hu
TV-sztárok

Sakkban tartja az exe Gáspár Evelint

Gáspár Evelint meztelen fotókkal zsarolja az exe

Nagyon elfajult a szakításuk.

Gáspár Evelin exe nem tud beletörődni abba, hogy kidobták: meztelen fotóival zsarolja Győzike nagyobbik lányát – írja a Blikk. A 26 éves Evelin két hónapja adta ki párja útját, ám most a férfi titokban készített intim fotókkal próbálja sakkban tartani és magához visszaédesgetni.

Gáspár Evelin

Gáspár Evelin exe felháborító lépésre szánta el magát (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

„Korábban titokban, a tudtom és beleegyezésem nélkül készített rólam fotókat. Például ahogy zuhanyzok, vagy amikor a vécén ültem. Persze, ezek kiderültek, és többször megkértem, hogy törölje ezeket a képeket, ám nem tette meg. (…) Pár napja kitette őket az internetre, és bár gyorsan törölte, így is rengeteg emberhez eljutott. Ennek ellenére még mindig azzal zsarol, (…) de eladni is megpróbálta, 50 ezer forintot kért darabjáért” – mesélte feldúltan a sokat fogyó Gáspár Evelin, aki már feljelentést is tett a rendőrségen, ám exe családja megfenyegette emiatt.

Ezért most úgy döntött, felveszi a kesztyűt: nem enged a zsarolásnak. „Sokáig féltem, nem akartam, hogy kikerüljenek a fotók, hogy megalázzanak, de már nem félek senkitől! Ha kell, én teszek ki meztelen képet magamról” – jelentette ki.

Olvass még Gáspár Evelinről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top