nlc.hu
Sztárok

Gáspár Evelin nagyon vékony

Gáspár Evelin nagyon vékony az új képeken: „Sokat edzek ezért a testért”

Gáspár Evelin szeretne példát mutatni a fogyásával.
gáspár evelin

Gáspár Evelin az elmúlt napokban egy szuper fotósorozat eredményét osztotta meg a közösségi oldalán. Rengeteg lájkot kapott, és sok komment érkezett a képekhez, a legtöbben a fogyása titkára kíváncsiak, illetve a ruha-összeállításokra, amelyekben a képeken pózol. Erről beszélt nekünk egy kicsit.

„Nem először voltam Vásony Annánál fotózáson, ez volt a harmadik alkalom, mindig karácsony előtt. Most azért mentem el, mert szerintem jól nézek ki magamhoz képest, de nagyon sokat edzek ezért. Az új edzőmmel jó eredményeket értünk el, ezért úgy döntöttem, bevállalok kicsit extrémebb képeket. Tavaly kiderült, hogy inzulinrezisztenciával küzdök, ezért a táplálkozásra is odafigyelek. Felkerestem egy orvost, aki segített nekem ebben” – kezdte Gáspár Evelin, aki saját magát öltöztette a fotózás alatt.

„Próbáltam olyan ruhákat összeválogatni, ami illik a fotós stílusához is, és amiben jól érzem magam. Szerintem jók a szettek, büszke is vagyok, hogy magamat stylingoltam, és nem kértem segítséget. Nagyon jó visszajelzéseket kaptam, sokan megdicsértek, hogy szépek a ruhák és jól vannak összeválogatva” – árulta el a Masterchef győztese, aki motiválni szeretné a követőit. 

„Szeretnék példát mutatni, hogy bár sok vele a munka, lehet formálni a testünket, és szuper eredményeket lehet elérni, ha tényleg ráfekszünk a dologra. Most nagyon jól érzem a bőrömben, de mindig van hova fejlődni. Szeretnék másokat motiválni, főleg most, hogy bezártak az edzőtermek, és nem lehet menni sehova. Fontos, hogy ne hagyjuk el magunkat még karácsonykor sem, nem kell kifogásokat keresni. Szerintem, ha valaki eléri a kitűzött célját, az ad egyfajta önbizalmat, amire minden nőnek szüksége van.” 

Akik lefogytak 2020-ban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top