nlc.hu
Sztárok

Pásztor Anna sokat fogyott

Pásztor Anna 9 kilót fogyott a Dancing with the Stars alatt, és folytatja a tánctanulást

Pásztor Anna nagyon sok munkát tett a produkcióiba, ennek eredményeképpen sokat formásodott.

Pásztor Anna dobogós lett a Dancing with the Starsban, sokan a döntőbe várták őket Gelencsér Timiék mellett, ám nem így alakult. Az Anna and the Barbies énekesnője így is nagyon hálás, hiszen visszajött az életébe a tánc, amit most már nem is hagy abba, megismerte a partnerét, Köcse Györgyöt, akivel nagyon jóban lettek, emellett pedig 9 kilót fogyott a verseny alatt.

„Egészen elképesztő az a szeretet, amit tőletek az elmúlt napokban kaptunk!!! Felér 100 győzelemmel!!! Minden egyes komment egy-egy trófea a szívünkben!!! Megérte belehalni az összes táncunkba, utolsó pillanatig csiszolni, fényesíteni, hogy minél szebb ajándékot tehessünk szombatonként a táncparkettre! Mindeközben millió megélt pillanat boldogságát kaptuk meg!!! Aranyérem volt ez a 4 hónap, az első lélegzetvételtől, az utolsó örömteli könnycseppig!!! Lehetetlen, hogy még egyszer abbahagyjam a táncot!!! Januártól folytatjuk Gyurival, és bejelentkeztem kortársra és hip-hopra is !!! (48 évesen fain lesz;) Sokan kérdeztétek az utolsó táncot. NEM MARADHAT EL!!! Most hétvégén felvesszük, egy gyönyörű videoklip formájában: márványba véssük ezt a csodát, amiben részünk volt veletek!!! Gyurival nagyon sok ötletünk van: megkérdezzük az Univerzumot, mit szól hozzá, hátha jókedvében lesz és engedi valamelyiket” – írta a közösségi oldalán Pásztor Anna, aki nemrég azt is bejelentette, hogy majd 30 év után elváltak az útjaik gyermekei édesapjával.

Ez történt még a DWTS 10 hete alatt:

pásztor anna dwts

Pásztor Anna 9 kilót fogyott (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top