nlc.hu
Sztárok

Összejött a táncpartnerével Gelencsér Tímea?

Összejött a táncpartnerével Gelencsér Tímea? – Hegyes Bertalan reagált

Sokan találgatják, hogy valóban összejött-e Gelencsér Timi és Hegyes Berci. A profi táncos reagált a pletykákra.

Gelencsér Timi és táncpartnere, Hegyes Bertalan között a kezdetektől megvan a kémia és az összhang. Összecsiszolódtak a próbák során, barátok lettek, és sokakban felmerült, hogy talán több van köztük ennél. Timi és Berci már nyolc hete alkottak egy párt a táncparketten, amikor mindketten könnyek között vallották be, hogy nem akarják elveszíteni egymást

„Ha esetleg eljutunk a döntőbe, ennek ott nem lesz vége, én nagyon szeretném, ha mi továbbra is barátok maradnánk, és nem veszítenénk el egymást” – mondta meghatódva a szépségkirálynő. Nos, a show véget ért, ők pedig megnyerték a finálét. Ezután a Bors megkérdezte őket, hogy igazak-e a pletykák, tényleg több van-e köztük barátságnál. 

„Mindenki össze akar minket hozni, ez kétségtelen. Azt mondják, hogy szép pár vagyunk. Annyi biztos, hogy nagyon megszerettük egymást. Ebben a négy és fél, öt hónapban olyan közel kerültünk egymáshoz, hogy már nagyon bizalmas kapcsolatban vagyunk, mély és intim dolgokat is megosztunk egymással. Ezer százalék, hogy ezentúl is kapcsolatban maradunk, akármi történik a jövőben. Ezt mindketten így érezzük. Karácsonykor ugyan nem találkozunk, de már azt is megbeszéltük, hogy köszönteni fogjuk egymást” – árulta el a lapnak Berci, aki arról egyelőre nem akart beszélni, hogy részéről lehet-e több ebben a kapcsolatban.

gelencsér tímea hegyes bertalan

Hegyes Bertalan és Gelencsér Timi (Fotó: TV2)

Ez történt még a DWTS-ben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top