nlc.hu
Sztárok

Füredi Nikolett produkciója

Világszínvonalú produkciót vitt a DWTS színpadára Elsa magyar énekhangja, Füredi Nikolett

A Jégvarázs című animációs film betétdalával állt színpadra Füredi Nikolett a Dancing With The Stars döntőjében.

Nem túlzás azt állítani, hogy a világon talán mindenki látta, de biztosan tudja, mi az a Jégvarázs. Az Oscar-díjas animációs film lavinaként csapott le az emberekre, és azóta is nagy népszerűségnek örvend. A főszereplő, Elsa magyar hangja Farkasházi Réka, az énekhangja pedig Füredi Nikolett, aki szombaton a Dancing with the Stars fináléjában is fellépett a mindenki által ismert Legyen hó című dallal.

A dal és az előadás a világon bárhol megállná a helyét, nagyon jól összerakták. „Elsa szerepét nagy örömmel vállaltam el. Elfogadtam, hogy a megrendelő két részre osztotta a próza és a dal megszólaltatását. Szerintem igazán minőségi munka készült. A »Legyen hó….« egy kiemelkedő sikerű dal,  ami úgy gondolom, nem véletlen, hogy magyar nyelven is ekkora népszerűségnek örvend, mert igazán kifejező és nagyon jól felépített dal. Szívesen énekelem bármikor, és szinte sosincs olyan fellépés, ahol kimaradhatna a műsorból. Elsa ugyanolyan fontos számomra, mint Evita vagy a többi nagyszerű színpadi szerep” – mondta korábban a magyarszinkron.hu-nak a színésznő, aki korábban a Barátok köztben is szerepelt.

füredi nikolett

Füredi Nikolett (Fotó: TV2)

Ez történt még a DWTS-ben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top