nlc.hu
Sztárok

DWTS: Gelencsér Timi nem akarja elveszíteni táncpartnerét

Gelencsér Timi és táncpartnere, Berci könnyek között vallotta be: nem akarják elveszíteni egymást

Egymás karjaiba borulva árulta el Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan, hogy a Dancing with the Stars után sem akarják elveszíteni egymást.
Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan

A Dancing with the Stars szombati adásában Tóth Dávid és Lissák Laura párosa esett ki, így már csak négy duó maradt versenyben.

Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan ezúttal a Diótörő tematikájára épülő show-táncot mutatott be, de a produkció előtt megható kisfilmben mutatták be az e heti felkészülésüket.

Timi és Berci már nyolc hete alkot egy párt a táncparketten, és mindketten könnyek között vallották be, hogy nem akarják elveszíteni egymást, ha egyszer majd véget ér számukra a show:

„Ha esetleg eljutunk a döntőbe, ennek ott nem lesz vége, én nagyon szeretném, ha mi továbbra is barátok maradnánk, és nem veszítenénk el egymást”

– mondta meghatódva Gelencsér Timi.

Berci elmondta azt is, hogy az együtt töltött hetek nem csak a táncról és a koreográfiáról szóltak, hanem rengeteg mindent megosztottak egymással, sokat beszélgettek, és együtt tették tökéletessé az elmúlt időszakot.

A Dancing with the Stars következő élő adása, szám szerint a 10. már a döntő lesz, és ebben a zsűri már nem pontozza majd a versenyzőket, csupán véleményt mondhatnak majd.

Még több cikk Gelencsér Tímeáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top