nlc.hu
Sztárok
DWTS: Tóth Dávidék estek ki

Dancing with the Stars: Tóth Dávidék estek ki

és nem jutott a döntőbe.
Tóth Dávid

Azután, hogy az előző adásban Détár Enikő és táncpartnere búcsúzott a versenytől, a Dancing with the Stars 9. élő adásában, az elődöntőben, öt versenyben maradt páros mérte össze az erejét. Pásztor Anna és Köcse György, Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan, Tóth Dávid és Lissák Laura, Győrfi Dániel és Stana Alexandra, valamint Gabriela Spanic és Andrei Mangra a legjobb téli slágerekre táncoltak; méghozzá mindannyian 2-2 koreográfiát.

Az elődöntőben az első öt tánc után a zsűri pontszámai alapján Pásztor Anna és Köcse György állt az első helyen 40 ponttal, miután mind a négy zsűritagtól 10 pontot kaptak a produkciójukra. A második helyen Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan, a harmadikon pedig Tóth Dávid és Lissák Laura állt. És ezután jött a második öt tánc, ahol a zsűri többször is maximum pontszámot osztott ki a versenyzőknek. Többek között a 25 kilót fogyó Győrfi Dánielnek és Stana Alexandrának is, akik a jive-juk végén még egy ejtést is bravúrosan korrigálni tudtak.

A második öt tánc után a zsűri pontszámai alapján kialakult sorrend annyiban változott, hogy a koronavírust megszenvedő Tóth Dávid és Lissák Laura, valamint Gabriela Spanic és Andrei Mangra is 72-72 pontot kapott. A veszélyzónába azonban mégsem az utóbbiak, hanem Győrfi Dániel és Stana Alexandra párosa került Tóth Dávidék mellé.

Közülük a nézők szavazatai alapján a koronavírusból is kigyógyult Győrfi Dániel és Stana Alexandra jutott tovább. A Dancing with the Stars következő élő adása, szám szerint a 10. már a döntő lesz, és ebben a zsűri már nem pontozza majd a versenyzőket, csupán véleményt mondhatnak majd. 

Olvass még a Dancing with the Stars versenyzőiről! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top