nlc.hu
Sztárok

Pásztor Anna a próbákon

Pásztor Anna: „Vasárnap lemegyünk a próbaterembe, és én szörnyethalok”

Pásztor Anna apait-anyait belead a Dancing with the Starsba, hogy a közönséget és a zsűrit lenyűgözze tánctudásával. Most elárulta, hogyan készül egy-egy produkcióra.

Elképesztő tempót diktál Pásztor Anna, aki nemcsak zenei karrierjét egyengeti, hanem hétről hétre a táncparketten is számot ad tudásáról. Az énekesnő minden szombaton megcsillogtatja tánctudását, amelynek csiszolása mögött kőkemény munka van.

„Egy héttel előre tudjuk meg, hogy mit kell a következő alkalommal táncolnunk. Vasárnap lemegyünk a próbaterembe és én szörnyethalok. A táncpartnerem, Gyuri, mindig ilyenkor mutatja meg a lépésanyagot. Én nem táncoltam sem latin, sem standard táncokat, Gyuri pedig eláraszt ezekkel. Szerdára az szokott lenni, hogy feladom, aztán látom Gyuri szemén, hogy ő is. Ekkor van az első száraz próba is, amikor kamerába mutatjuk meg, hogy mit tudunk. Ilyenkor az szokott lenni, hogy mint egy zsákot cipel magával, visz amerre menni kéne. Aztán az ideg, a keserv, a megfelelési kényszer, a tánc és az élet szeretete szombatra összerántja az egészet” – vallotta be Pásztor Anna, aki abból sem csinál titkot, hogy néha eltörik nála a mécses.

pásztor anna sláger fm

Pásztor Anna a Sláger FM-ben (Fotó: Sláger FM)

„A tánctanuláskor nem homályosság van néhány napig, hanem konkrétan sírunk. Én minden héten másért sírok. Van, hogy sérülés miatt, mert egy bordaközi izomhúzódás 4 hét és olyan, mintha egy konyhakést beszúrnának a bordáid közé. Így emelnek, így csinálod a táncot…Van, amikor azért, mert szembesülsz vele, hogy nem tudod, nem áll össze. És van, amikor emocionálisan van valami a tánccal kapcsolatban. Nekem a bécsi keringő ilyen volt, mert el kellett engednem a vezetést. Ez számomra nehéz, zenekart vezetek, családanya vagyok. Nehéz hátradőlnöm és a törékeny női énemet elővenni” – mondta az énekesnő, aki kirobbanó formába hozta magát.

„Azt már megtanultam, hogy akkor működöm jól, ha a testem könnyű és ezáltal irányítható. Ha megeszem egy cupákot, attól nem lesz az, de ha vacsorára tonhalsalátát eszem, akkor másnap van energia. A próbák előtt jöhet a zab és a szárított gyümölcsök. Fellépések előtt pedig már csak egy fehérjeszelet, dupla kávé és irány a parkett. Ahhoz, hogy jól működjek a táncban, vissza kellett hoznom magamat 55-57 kg-ra, ezt csak így lehet” – tette hozzá a Hazai Sláger műsorvezetőjének, Faragó Jankának Pásztor Anna. 

Itt meghallgathatod a teljes beszélgetést:

Itt olvashatsz még a Dancing with the Stars szereplőiről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top