nlc.hu
Sztárok

Horváth Tamás magyarázkodik

Horváth Tamás megmagyarázta a kilépését a Dancing with the Starsból

Horváth Tamás a fejsérülése miatt kényszerült feladni a műsort.

Napok óta Horváth Tamásról szólnak a hírek, aki végül úgy döntött, hogy orvosa tanácsára feladja a Dancing with the Stars versenyét. Felreppentek a pletykák, hogy a felesége féltékeny a partnerére, de ezt határozottan tagadta az énekes. Most egy hosszú posztban reagált az elmúlt napok történéseire, ahol olyan dolgokra is magyarázatot adott, amelyeket eddig homály fedett. A bejegyzést itt nézheted meg.

A szöveget változtatás nélkül közöljük: 

„Köszönöm mindenkinek a rengeteg jókívánságot, köszönöm a támogatást!
Külön köszönet a stábtagoknak, akik az ájulásomat követően, azonnal mentőt hívtak, értesítették a feleségemet, és a mentősök megérkeztéig elláttak. A szerdai fejzúzódásomnak agyrázkódás lett a vége. Az orvosok 2 hét szigorú pihenésre intettek, a fizikai terhelést kerülve. Betartom az orvosok kérését. Szombaton a műsorból hallani, hogy kizárnak, mert az állapotom nem engedi a folytatást… elfogott a szomorúság. Nyilván megértem, a szabályzat rám is vonatkozik, két hét pedig túl sok idő. Az egészségem a legfontosabb. Hetek óta jelezte a testem, hogy valami nincs rendben. A hazug bulvárcikkek, a megmondó izmozó emberek nyilván rossz hatással voltak rám, engedtem, hogy mocskos lábbal végig tapossanak a lelkemen. Annyira naiv voltam, azt hittem, mindent elbírok. Vikivel is volt összetűzésünk, ekkora terhelés mellett mindketten hibáztunk. Egyikőnk párja sem volt viszont féltékeny, mindketten stabil, támogató párkapcsolatban élünk és ez sosem volt probléma. A túlhajszolt életmód, a megfelelni akarás nem tett jót az egészségemnek. Ott voltak a jelek, a láz, a szédülés, már akkor is fáradt voltam, mikor elvileg kialudtam magam… Győzni akartam, ahogy a Sztárban sztárban vagy a Nagy Duettben… Nem így szerettem volna befejezni ezt a műsort, de az élet a legnagyobb tanító és ha nem veszed észre, hogy nem jó úton haladsz, előbb-utóbb helyretesz. Rájöttem a profizmus nem azt jelenti, hogy akkor is hajtod a biciklit mikor az már ledobta a láncot… Köszönöm mindenkinek, aki segített ebben a versenyben! Köszönöm Vikinek ezt a kalandot! Köszönjük mindenkinek aki szavazott ránk!Sok sikert kívánok a többieknek, lélekben még most is táncolok!” – írta a közösségi oldalán Horváth Tamás, aki ugyan a fotója továbbosztásához nem járul hozzá, ám a szöveg felhasználását engedélyezte.

horváth tamás

Horváth Tamás és partnere, Viki (Fotó: TV2)

Olvass még a DWTS versenyzőiről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top