nlc.hu
Sztárok

DWTS: Tóth Dávid női rajongói

Kockás hasa miatt epedeznek Tóth Dávidért a nők – a Dancing with the Stars versenyzője elárulta, milyen párra vágyik

A 35 éves sportoló – aki hétről hétre egyre felszabadultabban mozog a Dancing with the Stars táncparkettjén – nem szeretné, hogy csak a külseje alapján ítélnék meg, mert az csak egy adottság.

Az örök szépfiú: nem csak az Exatlonban, de most már a Dancing with the Stars-ban is így titulálják Tóth Dávidot. Az olimpikon – akit üzenetekkel bombáznak a közösségi oldalain – azonban nem szereti, hogy csak a külseje alapján ítélik meg. Sokkal jobban örülne, ha a személyiségébe szeretnének bele.

Tóth Dávid

Tóth Dávid hétről hétre jobban teljesít a Dancing with the Stars-ban (Fotó: TV

Megszoktam már az évek alatt, hogy rám aggatták azt, hogy helyes, jóképű sportoló fiú, hogy az Exatlonban is ennek voltam kikiáltva, most a Dancing with the Starsban is kaptam ezt a jelzőt, többször is, több helyről is. Viszont örülnék neki, ha a közönség és a szavazók nem csak emiatt szavaznának rám, hanem azért is, mert látják, hogy fejlődni tudok hétről hétre” – vallotta be a Tények Plusznak adott interjúban az olimpiai ezüstérmes kajakos, akinek jelenleg szabad a szíve, de kevés ideje van arra, hogy az igazi után kutasson.

Tóth Dávid nem gondolja, hogy a közösség oldalain fogja megtalálni az igazit; szeretné, ha a személyiségébe szeretnének bele. Szerinte nem fontos, hogy sportoló legyen a kiválasztottja, viszont mindenképpen előny, hogy ha a sport által van egy közös érdeklődési kör. „Szerintem nagyon fontos, hogy egy lány jól nézzen ki, csinos legyen, viszont mindez nem elég, ha nem tudok vele jókat beszélgetni” – jegyezte meg.

Olvass még a Dancing with the Stars versenyzőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top